fredag 31 juli 2009

Nytt liv, gamla ting

Det är så härligt med semester!!! Har haft fullt upp men har haft lite tid att scrappa!! Detta är ett foto från minisemestern till Vaxholm som min älskade överraskade mig med, vid kastellet fanns denna underbara cykel vid en farstu. Jag har haft lite Sassafras-abstinens så den här LO'n blev en total frossa i frassa! Yum yum!!

Har ju precis fått hem några papper med Me likey-kollektionen (här kan du se några LO's med dem!) som jag längtar efter att få klippa i men imorrn ska jag på bröllop! Har gjort ett fint kort och paket som jag ska lägga in så fort jag får tid! :D


Det här är mitt bidrag till Scraplagrets månadsutmaning efter en fin skiss (det är i sista timmen eftersom det är deadline 31/7) - jag hann!!

(Kortet är helt uselt för klockan är ju över 11!! scuse ~xox)

måndag 20 juli 2009

Hallonsorbet!

Mer skapat av Pink paislee...~Ajm in lööööv~ osså lilla (stora) tim holtz-masken, det blev lite silvrigare än jag hade tänkt men jag hade ingen vit akrylfärg så man tager vad man haver!


Det här är mitt bidrag till Magda's månadsutmaning där man ska tolka temat "glass", dessutom ska man ha med knappar, något transparent och något stämplat. Nu måste jag ju be er att klicka bilden så ni kan se nära för nere i högra hörnet har jag först stämplat på pappret, sedan stämplat på plast och satt en rubon där, fastsatt i en båge med gluedots som jag dolt med pearl maker!


Får se om jag hinner scrappa nåt idag och kanske, kanske hinna lägga upp det ikväll/imorgon bitti för sen åker vi på stugsemester i Västervik 1 vecka! Finns det några scrapbutiker där??!!

Kramar!

Blogcandy hos Morfen 25/7

Morfen har utlottning av SUPERSÖTA stämplar bland annat den här!
Jag har tagit en lott - gör det du med :D

fredag 17 juli 2009

Min örtagård!

Ja, den är kanske inte så mycket att skryta över ännu men den är under projektering så att säga :D Tog ett vackert kort (övar på att fota natur och det är så enkelt att bara gå ut i trädgården!). Den här LO'n ä'r gjord till en utmaning på Magda's forum. Det lönar sig att gå in där då och då - helt plötligt ligger det en utmaning där. Här skulle man lifta en av Pernilla R's LO'er:
Nu har jag då gjort min första LO av det underbara Pink paislee-paketet jag köpte - jag är helt såld alltså! Sååå läckra grejer - här använde jag bara Office lingo-linjen och ser ni den superläckra overlayen, den är egentligen 30x30 men jag klippte till den lite - det är den som är cirkeln och de svagt rosa prickarna i nedre vänstra hörnet.

Jag använde en hel del diecuts ur samma serie, samt rubon och även en PP -stämpel för 3D-effekten. Dessutom är det så kul - allting matchar ju! Jag gillar verkligen att blanda hej vilt men det är häftigt med allt ur en serie oxå!

Detaljbild på hjärt och en blomma som jag byggt upp av diecuts och 3D-kuddar. Lite stämplade blad runt blomman!
Jag känner mig så där mysigt nöjd, va löjligt! *glad*
Ses sen :D

torsdag 16 juli 2009

Fingerfärg

"Jag har inget att göra...." Har ni hört det förut!? Då har man ett par burkar fingerfärg som man trollar fram!

Gillar färgerna, inspirerad av 4:e juli och amerikanska flaggan faktiskt :D Journalingen är jag inte nöjd med, får se om jag gör om den eller nåt..

tisdag 14 juli 2009

Ses snart?

Jag gjorde ett kort till Scapperiets deltävling nr 2 men har haft så mycket att göra så jag hann inte skicka in det! Här är det iaf - Mycket nöjd med detta - En rub-on och chipboard från mitt underbara Pink paislee-paket!

Rosetten kom lite för långt in men annars är det nog det finaste kort jag gjort!


Jag gjorde en superfin burk till kompisens möhippa - altrade den med papper-band, hennes namn och en massa frågetecken- inuti låg en massa frågor som hon fick svara på under dagen (fick idén någonstans ifrån - Muffin kan det ha varit?!) MEN glömde förstås att fota den när den var klar!! Ja, ja, det kommer mer :D

måndag 13 juli 2009

En underbar helg..

På torsdagseftermiddagen kom min sambo hem redan halv två - han som ALDRIG är hemma före fem (och bara det är ovanligt tidigt) och säger att jag måste packa för vi ska åka!, där står jag och förbereder mat till fredagskvällen då lite folk ska komma på middag! Utan att tala om vart så far vi iväg, tyvärr ej helt barnfria, men näst in till, endast minstingen med, de andra är redan bortresta på annat håll.

Väl framme i Vaxholm (dit jag velat åka länge! och han visste det *puss*), kommer vi upp på den supermysiga rummet på Waxholms hotell och möts av champagne.

Kl 4 på eftermiddagen (!?) delar vi på den flaskan och man blir såå mysig av champagne!
Sambon måste helt plötsligt springa ner till bilen och kommer tillbaka med en underbart fin present - ett supersött halssmycke i form av ett hjärta med en rubin i, samt tillhörande örhängen!

Blir sååå glad!

En liten tur i Vaxholm och senare under alldeles underbar middag på fina restaurangen! *älskar carpaccio*




Dagen efter blir det förstås en tur till kastellet med muséet där innan det är dags att åka hem.


Väl hemma blir det till att fixa färdigt maten och vänner och släkt kommer och vi har en trevlig kväll på min födelsedag med fina presenter, god mat och mycket skratt.


Nästa dag (lör) upp tidigt och ut till Värmdö på möhippa HELA dagen som var helt underbar - vedeldad bastu, bryggbad (16 grader!!), lunch o vin, poolparty med drinkar och nagelfixning för bruden, senare iordninggörning och middag o dans på Le Golf i Värmdö!


Nej, helt underbart rolig helg det har varit! Igår var jag helt slut! orkade inte ens scrappa på kvällen *skratt*


Tack tjejer för era kommentarer, blir så glad var gång! Har precis gått en lååång bloggrunda och tittat på allt fint ni har gjort - ni är bäst! *full av inspiration*


Tjingeling <3>

torsdag 9 juli 2009

Lite nytt!

Nu har det bara varit en massa snack här och bilder på papper m m (tråååkigt :p) så det är dax att visa lite skapat!


En av mina absoluta favoritaffärer på nätet är Scraplagret som suveränt duktiga EmmLa öppnade för några månader sedan. Hennes sortimentet ökar på hela tiden och hon har sååå underbart läckra dekorationer mm, dessutom går det supersnabbt att få sakerna man beställt!

Jag köpte en Tim Holtz-mask, va läckert det blir!

Jag köpte även på mig dessa små vintagedekorationer med mattema- de är så häftiga men jag vet inte riktigt HUR jag ska använda dem! Gjorde ett försök till kort iaf!

Här har jag använt masken igen, fast andra delen så att säga! Det här är i sanning favvofärger för mig - turkos + orange = så himla snyggt! Här har jag använt utklippt detalj från Kesolock som deko, det är ju så fint den lilla kvisten där! LO'n och korten ovan finns på Scraplagrets blogg och där kan du se vad jag använt!

Yolis nya blogg och bloggcandy!

Underbart kreativa Yoli har en ny blogg och det vill hon fira med att lotta ut det här (31/7):


Wow! Hennes supersnygga blogg hittar du här! Kolla speciellt in hennes läckra smycken :D

onsdag 8 juli 2009

Min födelsedag??!!

Ja, faktiskt så fyller jag om ett par dagar och jag hade den goda smaken att beställa ett överraskningspaket till mig själv från Pink paislee's utförsäljning och titta vad som kom med posten igår! Jag säger bara WOW! Tack Jenny, det är alldeles för mycket!!!

Det var nästan 50 olika papper och pink paislee's underbara papper med olika former, scalloped kanter m m, fyra olika läckra 12x12 overlays.

Det är ju utförsäljning så det här är ju förra årets kollektion men det gör mig ingenting!! Snart kommer halloween och jul iaf! (Nåja, det dröjer ju ett tag :p)

Till det en massa press-ons, brads, band, två olika clearstamp-ark, journalingtags och ett superhäftigt chipboardark med tilhörande klisterlappar i läckra former (det är det i mitten nedan) plus två askar chipboardfigurer!
OCH en massa bokstavsark och en massa annat! Dessutom fick man ett papper från den kommande kollektionen, längst ner till hö på bilden, läckert!
Jag satt i flera timmar igår och sorterade, pillade, smekte, undersökte, tittade, kände och jag är så glad! Vilken fin present!!
Det är ju ett hett tips till er alla - köp er egen present i form av ett överraskningspaket! Nu tror jag tyvärr att den här utförsäljningen tog slut igår eller idag men ni kan ju kika in här ändå, så mycket inspiration!
(om någon undrar så kostade paketet $45+$40 i frakt med ett värde av $150, det blev cirka 680 pix)
Nu ska vi åka o plocka jordgubbar på självplock - Nam nam!
Må gott!

tisdag 7 juli 2009

Reta pappa!

Mitt bidrag till Skaparlustens härliga utmaning med färger- gult + 2 turkosa + vit = mina favvofärger!! Kan det bli bättre?! :D



Jag vet inte riktigt vad Jonte gör för något med sin arm men det ser coolt ut! Lilla blomman har jag gjort med crepeband - sånt som man inte riktigt vet vad man ska ha det till men till slut kommer man på något - det blev läckert!

Jag gillar mer o mer att skriva journaling mm för hand - det blir så personligt då (men jag vet inte riktigt VAD jag ska skriva - tycker det är supersvårt med journaling). Om man tittar på amerikanska bloggar och sidor så är de såå duktiga på det där, ofta har de också en snygg, lite slarvig handstil - säkert för att de lär sig skrivstil i skolan och inte som vi tråkbokstäver! :p

Nu har jag ett altrat projekt på gång - kul! ni får snart se vad det är!

Vi ses!

måndag 6 juli 2009

Lycka för mig...

Ja, just nu är det ju faktiskt att min semester har börjat!!!! (så typiskt att det supervarma, soliga vädret försvann då!! Jag älskar att vara ute o sola o bada - kan vara ute vid stranden/poolen hela dagen!!!)
Här är en LO som jag gjorde till Svensk scrapbookings midsommarcrop till en underbar skiss som Hedda hade gjort - insåg dock när Lo'n var färdig att temat var lime - tittade noga efter NÅGOT LIME på min LO, men det fanns inte att finna, som ni kan se här:



Den här tiden på året är ju tiden för familj, kärlek, vänner och något som jag blivit bättre på efter årens lopp: Count your blessings, (Sååå bra uttryck på engelska, finns lixom inget motsvarande på svenska >.<) att verkligen uppskatta det man har och det som gör en lycklig - för mig är det min älskade livspartner och tillika bästa vän och naturligtvis våra underbara barn och deras härliga skratt, men viktiga saker för mig som gör mig lycklig är även frihet att kunna välja, en stark o frisk kropp, doften efter sommarregn och vågor mot stranden...

Så...count your blessings vänner och gör det NU!

Kramar!

fredag 3 juli 2009

KAOS-awarden

Nu vet jag att dessa har kommit fram:


Nu är det ju så hääär: en award har aldrig blivit skickad! Jag vill passa på och tacka såå jättemycket för att du, Linda, var så snabb och talade om att du inte riktigt hade tid just nu att förvalta den och skicka vidare - TACK! så gulligt av dig :D
Då återstår ju faktiskt en award från mig!! och jag kan inte annat än att ge den till..............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
The very founder of the fabulous award - Yoli!!!! Du är så otroligt kreativ och gör otroligt fina kort och layouter - dessutom är din blogg så rolig att läsa, den nästan spricker av positiv energi! Jag gillar verkligen din stil - tack för inspirationen du ger mig! Snälla maila mig på: jennybemert(@)hotmail.com med din adress!
Jag har skapat...massor men kan inte visa det än *ler* Såå glad~~~!


onsdag 1 juli 2009

Blogcandy


Inte så ofta men vissa grejer kan man inte motstå!!! House of inspiration har denna blogcandy till utlottning den 4/7, haka på vet ja!