torsdag 14 januari 2010

10 things I love about you!

Min första layout med det underbara januari-kitet från the Nook, det är dessvärre slutsålt men snart kommer ett läckert kit i feb med BG Origins - gult, brunt, svart, grönt, värt att ta en titt på!

Jag har lekt massor med mist och stämplar på bakgrundspappret den här gången och så ville jag göra en vertikal LO med de fina dekosarna och kortet i fokus. Älskar det här kortet på oss! Måste ta och göra en LO med serien av kort för min älskling ska ju alltid fåna sig och det ser så kul ut i kontrast till det här kärleksfulla!
Lite närbilder bjuder jag också på. Lite misting och bokstäver:Så klart ni får veta de tio orsakerna till att jag älskar honom!!

Stor kram! Tack för alla fina kommentarer *glad* Ni förgyller min vardag!

6 kommentarer:

 1. oh this is such a gorgeous layout! i love it....sweet sweet photo as well

  SvaraRadera
 2. Wow, vilken underbar LO! Så söta ni är på kortet! :)

  SvaraRadera
 3. Hejsan

  Passa på att besöka oss, Articsisters, nu under helgen. Vi har stor REA på samtliga stämplar. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

  Välkommen in MVH /Cecilia

  http://www.safirsilk.se

  SvaraRadera
 4. Jätte fina layouter!!
  Du har en award att hämta hos mig.

  SvaraRadera
 5. Men Jenny är det inte så att du lätt förälskar dig i många män och även kvinnor? Hoppas du äntligen hittat rätt nu!
  P.s Är det dina barn alla tre? för isåfall vill jag fråga om det är Pelle som är pappa till flickan, du hängde ju med han på den tiden? Bara smått nyfiken.
  Kram Ann =)

  SvaraRadera