tisdag 9 februari 2010

Alla hjärtans dag-present!

Jag har altrat ett par gamla förpackningar till söta alla hjärtans dag-presenter! Jag har väl inte firat Alla hjärtans dag så värst mycket, men lite extra kärlek och omtanke kan vi alla behöva någon gång ibland, eller hur?!Lite mer om hur jag gjort, vad jag använt och massor av närbilder hittar du i Brunsons blogg!  


Hur firar du alla hjärtans dag?

Jag blir lite sugen på att göra en fin krans i rött, vitt och rosa med en massa hjärtan att hänga på dörren istället för den nu liiite gamla en/järnekskransen jag har där nu! Dessutom skulle man kunna göra en banner eller varför inte ett minialbum med de jag älskar....Ja, hörrni, många projekt och väldigt lite tid känns det som nu! *skratt* Vi ska iallafall dricka lite rosa champagne och frossa i lördagsgodis/alla hjärtans dagchoklad!

5 kommentarer:

 1. Grymt snyggt!!! ♥

  Hur vi firar alla hjärtans dag? Barnen brukar få en liten present och så fikar vi på nåt riktigt gott från kondis. Och så godishjärtan såklart! =)

  Kramis!

  SvaraRadera
 2. Your work is beautiful!! Love the layouts in the previous post too :)

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Jag måste verkligen försöka pyssla mer, kommer ju på hur himla roligt det är när jag ser till att ta mig tid!
  Kram på dig =)

  SvaraRadera
 4. Nu glömde jag ju svara om metallgrejen. Fick den i månadspaketet från Skaparlusten, är en brad! Superfina fanns det!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Den är så fin så fin... älskar den stora rosetten och allt glitter!

  SvaraRadera