fredag 16 april 2010

Minialbum


Nu i helgen har My Scrapbook nook en Virtual crop men utmaningarna har redan börjat laddas upp i forumet och de inspirerar verkligen!! Till den första skulle man göra något litet och jag har länge velat göra ett dragspelsalbum med några dagis- och skolbilder på lilltjejen, så här blev det:


Det är tänkt att kunna stå upp på en bänk eller i fönstret och det är ordentligt limmat så att det går att bläddra i utan att det går sönder! 

Här är den ena sidan när man har det uppvecklat, jag har inte skrivit något ännu men det kommer. Jag vill skriva om hur mycket hon har växt och så mycket som hänt sedan sista året på dagis och under förskoleklassen och nu går hon ju snart ut ettan! 
Helt plötsligt (Ja, jag vet det gick ett par år men det går ju sååå snabbt!) är hon inget litet dagisbarn längre utan en skoltjej med helt andra intressen och så mycket kunskaper! Här är det från andra sidan:


och så baksidan:
Papprena och dekosarna är från söta Jack & Jill, My minds eye Quite contrary serie - ljuvliga och helt perfekta till barn och sommar - kort och layouter! 

3 kommentarer:

  1. Åh vilket toksött litet album!

    SvaraRadera
  2. Oj oj oj vilket fint minialbum. Gilar det jättemycket!!

    SvaraRadera
  3. Wow vilket fint minialbum!

    SvaraRadera