söndag 23 maj 2010

Håll drömmen levande

Varje söndag finns en ny skiss och härliga tolkningar i Studio calico-bloggen och jag blev så insperad av förra veckans skiss och maj-kitet så jag skapade denna layout:


Jag vände på skissen och inspirerades av journalinglinjerna till att skapa ränder med droppande färg. Sedan öste jag på med röda, gula, orangea dekorationer och bokstäver. Layouten handlar om söta bonusdottern som älskar att sjunga och gör det mest hela tiden, hon övar och övar, är med i körer i skolan och kämpar på. Hon har inte den bästa sångrösten eller tonsäkerheten men vad gör väl det!? Det är ju en glädje i att sjunga och jag skulle aldrig ta det ifrån henne! Håll drömmen levande, söta du!


Alla dekorationer är från K&Company, en hel påse med MASSOR av blommor, fåglar, jorunalinglappar, ord&fraser, ramar, fjärilar, fotohörn m m! Vet inte hur jag någonsin ska kunna använda upp allt! *skratt*

5 kommentarer:

 1. Mycket annorlunda sätt att bygga upp en LO sådär från överkanten men jag tycker det blev läckert! Dessutom gillar jag färgkombon och den rinnande färgen - hur har du gjort den? Såg att du vann lift-utmaningen i scrapfebern - mycket välförtjänt!! Grattis också till den höga placeringen i tävlingen som helhet!

  SvaraRadera
 2. åh så härlig med färgsträngarna och den vackra fågeln - me like alot.

  SvaraRadera
 3. Alltså den här var ju HUR snygg som helst!! Jag tokgillar färgränderna och färgerna och hur du byggt upp layouten från överkanten - TOKSNYGGT! Den här hamnar i min inspirationsmapp pronto - kram M

  SvaraRadera
 4. Wow, så läcker!! Underbara färger och härliga små detaljer!

  SvaraRadera
 5. Men duuuu!!!!! Vrålläcker!! Vad mycket snyggt du har gjort. Har för mig att jag nyss tittade in till dig, men dagarna går så fort..

  Kramar!

  SvaraRadera