torsdag 20 maj 2010

Dubbel LO!

Min första dubbel layout! Tack vare Magda's månadsutmaning där man skulle göra en dubbel och använda brads, efter att Tettiz nappade på min uppmaning att skapa en dubbel så utmanade hon mig att göra det samma! Det var precis kicken jag behövde, tack vännen! 

Dessutom blev jag riktigt inspirerad av Tanya Tahir, DT hos The Nook, (som för övrigt är en grymt talangfull australiensk scrappare) som hade en klass med dubbel i The Nooks forum, jag har liftat hennes LO med pappers- och fotoplacering.

Jag har lekt med Maj-kitet från the Nook och använt en massa söta journalinglappar och wild cards, utklippta cirklar, allt från October afternoon, brads från Sassafras lass. Dessutom har jag sytt en massa igen! Tvärs över alla bokstäver (Jillibean soup's snygga wellpapp!) Det blev sååå snyggt med det röda mot den bruna wellpappen!


Tack för titten!

3 kommentarer:

 1. Men alltså finns det nått du ger dig på som du inte fullständigt glänser i! Varje nytt projekt är ju bara finare än det andra! Du är GRYM. Faktiskt.
  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Så jäkla läcker! Jag älskar OA! Du borde verkligen ta och göra fler dubbellayouter! Skönt sätt att kunna göra av med många bilder också =)
  Gillar den fastsydda titeln också - hur gör man för att sy i papper? det gick åt skogen för mig....Sist men inte minst vill jag tacka för awarden och inte minst för den fina motiveringen - jag inspireras av dig också men det vet du redan =)

  SvaraRadera
 3. Men du, den här var ju hur läcker som helst - jag älskar OA och jag gillar hur du har sytt över bokstäverna!
  TACK snälla söta du för kommentaren i min blogg, så glad jag blev ♥♥
  Ha det bäst, kram Marie

  SvaraRadera