måndag 1 oktober 2012

Kortskissen #187

Oj, oj, nu rinner tiden iväg igen och det är redan oktober !? Det är i vilket fall som helst måndag och dax för en ny skiss hos Kortskissen! Denna finurliga, lite svåra, skiss har lykta gjort.


Till det första kortet gjorde jag ett par rundlar med brads och fina stora paljetter istället för blommor, de vertikala linjerna inspirerade till natursnöre virat runt kortet. Med det underbart fina bakgrundspappret behövdes liksom inget mer, eller hur?


Sen kom jag på att jag hade den fina snöflingestansen så jag drog fram den och stansade några söta små flingor. Till det trekantiga elementet tog jag fram en stämpel i form av en julgran, det blev superfint! Papprena är ju heeelt underbara och den fina rutan passsade perfekt till min gran! snöflingorna fäste jag med 3D-kuddar och som pricken över i fick granen lite guldstickles på utvalda ställen. Kul också med ett helt vitt, biege och svart julkort som omväxling! 

1 kommentar:

  1. Ser att julkortstillverkningen är i full rulle :)Jättefina tolkningar av skissen! Lika bra att sätta fart för snart är julen här. Om jag inte minns fel så brukar de väl vissa affärer till och med börja plocka fram julsakerna snart :)

    SvaraRadera