torsdag 19 november 2009

Skapat under cropen på The nook!

Helgen som var befann jag mig i en scrapbubbla som hette duga, allt tack vare den otroligt roliga, inspirerande cropen på My scrapbook Nooks forum (The nook ;D). Det var närmare 30 olika utmaningar som pumpades ut i jämn takt och det var bara att välja och vraka! Åh, det var så kul och jag längtar redan till nästa gång! Första pris var en gäst-DT plats och den vanns av talangfulla, kreativa Jeja! Grattis! Hon är inte bara en fantastisk scrappare utan gör helt otroliga altrade grejer också, kika in hos henne om du inte redan har gjort det!

Här var mitt bidrag till en utmaning att använda de underbara, sobra papprena från Lily Bee som fanns i nov-kitet från the Nook. Jag har liftat en av Emmla's LO's "smaragder". Kortet tog jag i somras, då man hade tid att bara ligga på gräsmattan och stirra upp i luften... :)
Nästa jag gav mig på var att ha annorlunda form på LO'n och jag bara klippte på fri hand, ville verkligen ha det helt snett och vint, "whimsical" heter det så tjusigt på engelska :p Vad passar bättre till den stilen än Sassafras underbara papper?! Ny Sweet marmalade-serien med tillhörande blommor och stickers - klart! LO'n är #1 i serien om mina drömmar! Varje sommar är det en massa lufballonger som far över vårat hus, ibland är de så nära att man nästan kan ta på dem! Jag vill flyga luftballong!

Mitt tredje bidrag blev det till en utmaning att ha minst tre olika tillverkares papper med och dessutom ett citat som titel/journaling. Färgerna och citatet passade sååå bra till kortet på Jonathan i luftkuddeland i Västervik! Jag använde papper och dekorationer från Sassafras lass, October afternoon och Fancy pants.

Det här var den första utmaningen som man hade ett par dagar på sig innan cropen att få färdig, en dag i mitt liv...skulle täcka 24 timmar, ha 6 foton, varav ett på sig själv taget den dagen man scrappade! och 3 olika journalings.

Som tur var fanns några kortutmaningar också! här skulle man använda TVÅ icke scraprealterade saker. Jag fastnade i köket för kaffefilter och löknät som jag gjorde en blomma av.

Till det här kortet skulle man använda en stämpel, band och knapp, dessutom skulle det vara ett julkort. Underbara Pink paislee papprena och stämplar scrappade sig själv!

Den roligaste utmaningen var nog den där man skulle göra så många kort som möjligt på 30 min! De som vann gjorde 8 och 10 (!!!!), jag lyckades göra 3 och ett halvt! Helt fantastiskt för en snigelscrappare som mig! Jag är grymt imponerad faktiskt!
Jag gjorde faktiskt ett par utmaningar till men de korten/LO:n ska jag fota om i dagsljus...kanske man hinner se lite imorrn? Jag slutar ju tidigt på fredagar! :D
Tack alla ni som tar er tid att kommentera - ni är bäst! Jag blir lika glad varje gång och försöker ge tillbaka!

Njut av torsdagskvällen, jag ska kolla in det nya kockprogrammet med svenska snusk restauranger!!

1 kommentar:

  1. ALLT i detta inlägg är helt underbart - åh vad jag älskar att titta in här. Önskar jag hade mer tid att bara surfa härinne :) Kul att du liftat mig, men din var mycket finare jue! ;-)

    SvaraRadera