lördag 27 november 2010

Nödvändigheterna!

En layout till Magda's scrapfeber som för mig är en absolut personlig favorit!! ÄLSKAR stilen, färgstänk, vitt+ en massa färg, bling, fjärilar, tejp, sassafras lass....måste göra fler!


Layouten handlar om "nödvändigheterna" i köket: olivolja, balsamvinäger, örtkryddor, torkade och färska och salt och peppar så klart! Jag älskar ju att laga mat och att krydda maten är ju en konst i sig!
Det som är spännande med en tävling som Magda's feber eller vilken tävling, insänt material till tidningar, DT-ansökningar som helst egentligen så vet man ju aldrig vad andra gillar, det kan ju vara den där layouten/kortet som du själv inte alls är nöjd med som andra tycker är ett konstnärligt mästerverk! Det som ändå, till sist, är det som driver mig att skapa vidare och prova nya saker är ju ändå den DÄR känslan när man gillar det man själv gjort och tycker att det är snyggt och inspirerande.
Det kände jag med den här layouten, undrar vad andra tycker, vad tycker du?!!! och har du varit riktigt, riktigt nöjd med något du skapat senaste tiden?!

6 kommentarer:

 1. KLart att du är nöjd! Färgerna är härliga, layouten är balanserad och den är härligt Artsy! Intressant och inspirerande helt enkelt.

  Ibland är man nöjd och ibland är man jättenöjd. Är man inte nöjd får man lägga till tills man är det.

  SvaraRadera
 2. Den är sååååå snygg!!! Men jag gillar allt du gör! Och visst blev jag extra nöjd med några av mina layouter som jag gjorde till Magdas.Inte bara dit förstås, men även andra jag gjort. Och den här layouten är superinspirerande!

  Kramis!

  SvaraRadera
 3. Denna är urläcker =). Å jag vart supernöjd med min sweet 16.... som inte fått enenda kommentar i bloggen ;D. Tycker oftast det är de layouter som jag själv tycker är sådär som andra gillar. Men för min del spelar det ingen roll egentligen. Jag skapar för min egen skull och för att det är superkul =). Har du fått post än???

  Kramiz Maja

  SvaraRadera
 4. Verkligen super snygg!!! Dig kan man alltid lita på = ).. Det är så himla mycket du gjort som jag tycker om!! Det jag själv gör nu för tillfället hoppas jag blir en riktig höjdare!!! Kram Alexandra

  SvaraRadera
 5. ååå vart ska jag börja någon stanns?! Du har gjort så otroligt mycket läckra, coola och vackra alster på sistone. Dina bidrag till Magdas är ljuvliga (tur att man inte hakade på den tråden, hade inte haft en chans...) På lördag är det träff hos Perra om du har tid? Kanske bara kan komma förbi och säga hej? Ska skärpa till mig lite med bloggandet men det är så himla mycket med allt annat hela tiden =( KRAAAAM!

  SvaraRadera
 6. Gillar din coola färgglada stil massor! Jättesnyggt!!!

  SvaraRadera