onsdag 17 november 2010

Inte utan min latte!

Nu är det bara en dag kvar av Magda's scrapfeber och igårkväll laddade jag upp mina sista bidrag bland annat den här, jag har liftat en überduktig tjej som hänger på the nooks forum: Nicole Pomeroy, hon hade gjort en underbar layout som ni kan kika på här, så här blev min layout:


Flera av mina layouter den senaste tiden har haft en massa grönt, gult och orange i sig, det blir sååå snyggt! Här har jag använt remsor från Sassafras Mix and mend-papper och det läckra Basic Grey-papper från serien Wander, Sassafras-blommor och brads och tejp.


Det blev så läckert att bygga layouten kring en lodrät linje, att rota runt i sina gömmor efter alla möjliga sorters dekorationer som passar i färg och bara ösa på!

Först hade jag tänkt att ha titeln under bilden men kände att jag ville sätta den i motsatt hörn för att få lite balans. Svart mist och akrylfärgsstänk och lite bling fick avsluta det hela!

Brukar ni lifta någon ibland? Jag tycker att det är ett underbart sätt att utvecklas och jag blir ju så inspirerad av andra så jag MÅSTE lifta för att få ur mig layouten/kortet!


4 kommentarer:

 1. Gud så snyggt! Gillar färgvalet!!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. vilken häftig LO, grym färgkombo! =)
  kram!

  SvaraRadera
 3. Så läcker Lo! :) Jag gillar den!
  Visst är det roligt att lifta andras alster och bli inspirerad av nån annan. :) Jag blir inspirerad av dig och din kreativitet, kanske ska ta och lifta nåt av dig. ;)

  Kramis

  SvaraRadera
 4. Oj vilken läcker LO du har gjort!! :-)
  Gillar ditt färgval... så snyggt ihop!
  Kramiz

  SvaraRadera