onsdag 10 november 2010

Mitt gäng

Ytterligare ett bidrag till Magdas scrapfeber, en utmaning att skapa något med kontraster. Jag valde kontrasten mellan svart och vitt och en accentfärg, kontrast mellan små foton och stoooor vit yta och även kontrast mellan stora och små bokstäver.


Man skulle även använda crackle accent som jag mitt nöt glömde bort så nu måste jag fixa till det och fota om alltihopa! Man ska lära sig att läsa instruktionerna ordentligt men när man fastnar i kreativitetens underbara flöde så är det lätt att det försvinner! 


Inga mönstrade papper här utan bara droppar av svart mist, fina border-stämpeln och en bit röd bård. Stora bokstäverna från Pink paislee (fanns bara ett T så en 7:a fick ställla upp istället, det funkade ju, eller hur?!) Små bokstäver från Cosmo cricket - snygga! 


4 kommentarer:

 1. Lika kreativ och inspirerande, somm alltid ! Det finns något till dig, i min blogg....

  SvaraRadera
 2. Men herregud människa, vad SNYGGT!!!!! Jag tokgillar verkligen kontrasterna mellan svart och vitt och så de små korten!
  Ok, jag är inte den som är den - jag antar din utmaning (hade faktiskt nästan gett upp hoppet om att få till nåt mer, men nu blev jag lite taggad). Jag sätter mig NU med ett bidrag! Tack vännen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Fantastisk layout - älskar den!

  SvaraRadera