fredag 10 december 2010

Genomskinligt kort


Jag ville så gärna prova den nya vita stämpeldynan och stämplade stjärnor och en bård på OH-plast - det blev precis som jag hade hoppats på! Fina, klara linjer och det torkade på bara några minuter.


Jag stämplade den söta God jul-tagen, klippte ut och distressade med Walnut stain-ink och limmade på OH-plasten med hjälp av Glossy accents, det tar lite längre tid att torka än vanligt lim men sitter stenhårt och blir dessutom helt genomskinligt när det väl torkat. Ett par Ponsiettas på sidan och ett par pärlor på tagen och i mitten av  varje stjärna.


Sedan gjorde jag ett "vanligt kort" med cardstock, det fina mönstrade pappret och ett utklippt motiv. Den genomskinliga biten fäste jag med lite Tim Holtz-tejp i ovankanten.


Så här ser det ut när man lyfter på den genomskinliga framsidan, man skulle också ha kunnat satt sin tag här inne och bara låta den skymta fram lite, möjligheterna är många! 


Allt material hittar du hos Scraplagret - nu med rabatt på den vita dynan!

2 kommentarer:

  1. Jättefint kort och vilken underbar ide med OH-plasten. Jag har en sådan där dyna men jag tycker det är svårt att göra rent stämpeln. Har du några knep?

    SvaraRadera