söndag 3 april 2011

Creative scrappers # 150

På söndagar kommer en ny härlig skiss hos Creative scrappers och den här veckans skiss är så snygg och användbar, titta bara:

Every Sunday there's a new sketch iover at Creative scrappers and this weeks sketch is so gorgeous and versatile, look for yourself:

Jag använde cirkeln på skissen till min titel om en alldeles speciell parfym, jag köpte en ny parfym som jag aldrig använt tidigare speciellt till vår bröllopsdag och nu kommer den parfymen alltid påminna mig (och min man!) om vårt bröllop! Doftminnet är ju bland det starkaste sinnesintrycket vi har!Bakom fotot är en journalinglapp med en liten historia om "vår" parfym!

Nu tycker jag att du ska kila över till Creative scrappers och titta på teamets tolkningar och se vad du kan vinna om du är med och skapar efter skissen! 


4 kommentarer:

 1. Nice LO i fina färger!! Jag kikar absolut vidare till teamets tolkningar...

  SvaraRadera
 2. Smart tolkning av skissen o riktigt läcker layout! O vilken bra grej att scrappa om! Du är så grym på att hitta litte udda saker att göra layouter om :-) Hatten av för det! kram, kram!

  SvaraRadera
 3. Gorgeous, I love your layout! Beijos =)

  SvaraRadera
 4. Ert bröllops färger, vad snygga de är tillsammans, även så här som LO! Och vilken bra idé att använda en ny parfym till ett så speciellt tillfälle! Jag tror att det stärker förhållandet att ha sådana minnen tillsammans. Kram!

  Ps. tack för tipset om er favoritpaj, i dag köpte jag bland annat salami, så i morgon skall jag testa pajen jag också :)

  SvaraRadera