måndag 25 maj 2009

Helt vild!

Jag gillar verkligen Prima's papper men de är sååå svårscrappade tycker jag. Här fick jag till det iaf med hjälp av lillkillens helt galna blick när han fick tag på en pinne på en vinterpromenad. Han är världens gulligaste i vanliga fall men ibland måste han oxå leva ut sina aggressioner antar jag!Jag har upptäckt att från mina första LO:s för några månader sedan då jag uteslutande scrappade i letter-size så är nu alla mina LO:s i 12x12"! Framöver måsta jag prova att scrappa i 6x12", kanske ett album...hmm...det är också något jag måste börja fundera på...vad ska man ha för album egentligen, vad använder ni?! Vart köper ni era album? Nu bara scrappar jag helt planlöst, hur ska det sluta? En idé är ju att scrappa ett uppslag för varje vecka under ett år...jag såg det någonstans, det var fint, kan få med en hel del bilder på ett helt uppslag (24x12"). Jag har faktiskt tänkt att göra ett "sommaralbum", ha det i baktanken HELA tiden när jag fotar i sommar och sedan ha genomgående stil i hela albumet med färger på papper, kanske bara papper från samma kollektion, och dekorationer (kan bli dyrt :p)

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Såg inte din kommentar i min blogg. Tack! Ja, har använt stenar.. hmm kommer inte ihåg vad de heter, de sitter som i en spiral på ett papper när man köper dem.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vet du hur glad du har gjort mig? Tack snälla för din fina kommentar! *ler så stort jag bara kan*

  Vad kul det var att kika runt här hos dig! Du verkar, som jag, gilla att blanda lite olika stilar. Tycker jag är kul! Den här var ju helt vild o galen, passande nog :-) Coolt hur du har lyckats få med så mycket färg o mönster utan att det blir rörigt! Det är bra - man ska våga! :-)

  Den romantiska under var bara för vacker! Den stilen har jag nog svårast att få till. Mycket blommor, skrinkliga papper.. åh.. kan bara sitta här o imponeras *påminner mig själv om att öva*

  Tokgillade dina moddade brads lite längre ner! De med rubons o glossy accent på.. hmm.. måste testas nån gång!

  Inspirerande blogg! Ja du... du hamnar minsan på min bloglista med ;-)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Ang pappert du frågade om så är det baksidan på det prickiga som jag har använt. Tycker det är bra när papper har en matchande färg på baksidan.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera