fredag 17 juli 2009

Min örtagård!

Ja, den är kanske inte så mycket att skryta över ännu men den är under projektering så att säga :D Tog ett vackert kort (övar på att fota natur och det är så enkelt att bara gå ut i trädgården!). Den här LO'n ä'r gjord till en utmaning på Magda's forum. Det lönar sig att gå in där då och då - helt plötligt ligger det en utmaning där. Här skulle man lifta en av Pernilla R's LO'er:
Nu har jag då gjort min första LO av det underbara Pink paislee-paketet jag köpte - jag är helt såld alltså! Sååå läckra grejer - här använde jag bara Office lingo-linjen och ser ni den superläckra overlayen, den är egentligen 30x30 men jag klippte till den lite - det är den som är cirkeln och de svagt rosa prickarna i nedre vänstra hörnet.

Jag använde en hel del diecuts ur samma serie, samt rubon och även en PP -stämpel för 3D-effekten. Dessutom är det så kul - allting matchar ju! Jag gillar verkligen att blanda hej vilt men det är häftigt med allt ur en serie oxå!

Detaljbild på hjärt och en blomma som jag byggt upp av diecuts och 3D-kuddar. Lite stämplade blad runt blomman!
Jag känner mig så där mysigt nöjd, va löjligt! *glad*
Ses sen :D

4 kommentarer:

 1. Jädrar vad mycket pinkpaislee-alster du hunnit med! Och rackans vad snygga de blev då! Allihopa!

  Din örtagård ser riktigt mysig ut, säkert potential till mycket mer!

  Fingerfärgs-Lo'n är ju urläcker! Att bara komma på idén liksom.. U go girl!

  Och din underbara helg - majj gadd vad mysigt! Låter ju nästan precis som min slottshelg! Skönt för dig, att få lite mys och överraskning! Sådant är du värd (ja, nästan varje kvinna är värd det minnsann! *ler*)

  Hoppas allt är bra med dig!
  Ha de bäst!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 2. Vilka fina grejer du gör, vilken mysig örtagård och layout om den du gjort!! Självklart får du två lotter på stämplarna om du länkar till mig. :D På vattenkopps-LOn så har jag stämplat med en Tingtura-stämpel, en prickig i vågor... den är så läcker den stämpeln. Kramkram

  SvaraRadera
 3. Hiiiii.. det var väntat! Alltså, att du skulle bli såld! ;-) Har älskat PP sen första pappret! O det var nog redan till min LO #2 :-D Sen dess är jag en fan!!! PP blir man aldrig besviken på! Gå in på deras hemsida så får du se sneaks från det som kommer till CHA! Ojojoj! Lääängtar!

  Underbar LO du har gjort! Cool idé att scrappa om sin örtträdgård.. hihi.. närmaste jag kommer är en halvdöd ledsen kruka timjan i kylskåpet, men det kanske inte är så mycket att scrappa om :-D

  Gillar knapparna!!!

  *kramen*

  SvaraRadera
 4. Underbar - både LO och örtagård :)

  SvaraRadera