måndag 6 juli 2009

Lycka för mig...

Ja, just nu är det ju faktiskt att min semester har börjat!!!! (så typiskt att det supervarma, soliga vädret försvann då!! Jag älskar att vara ute o sola o bada - kan vara ute vid stranden/poolen hela dagen!!!)
Här är en LO som jag gjorde till Svensk scrapbookings midsommarcrop till en underbar skiss som Hedda hade gjort - insåg dock när Lo'n var färdig att temat var lime - tittade noga efter NÅGOT LIME på min LO, men det fanns inte att finna, som ni kan se här:Den här tiden på året är ju tiden för familj, kärlek, vänner och något som jag blivit bättre på efter årens lopp: Count your blessings, (Sååå bra uttryck på engelska, finns lixom inget motsvarande på svenska >.<) att verkligen uppskatta det man har och det som gör en lycklig - för mig är det min älskade livspartner och tillika bästa vän och naturligtvis våra underbara barn och deras härliga skratt, men viktiga saker för mig som gör mig lycklig är även frihet att kunna välja, en stark o frisk kropp, doften efter sommarregn och vågor mot stranden...

Så...count your blessings vänner och gör det NU!

Kramar!

1 kommentar:

  1. Glad jag blev av ditt inlägg! :-) Inte nog med att du sprider inspiration, du sprider glädje också! O kloka ord! Såååå kloka! Underbar, tänkvärd layout vännen! Ska allt ta o count my blessings nu ;-)

    *kraaaaaaaaam*

    SvaraRadera