onsdag 8 juli 2009

Min födelsedag??!!

Ja, faktiskt så fyller jag om ett par dagar och jag hade den goda smaken att beställa ett överraskningspaket till mig själv från Pink paislee's utförsäljning och titta vad som kom med posten igår! Jag säger bara WOW! Tack Jenny, det är alldeles för mycket!!!

Det var nästan 50 olika papper och pink paislee's underbara papper med olika former, scalloped kanter m m, fyra olika läckra 12x12 overlays.

Det är ju utförsäljning så det här är ju förra årets kollektion men det gör mig ingenting!! Snart kommer halloween och jul iaf! (Nåja, det dröjer ju ett tag :p)

Till det en massa press-ons, brads, band, två olika clearstamp-ark, journalingtags och ett superhäftigt chipboardark med tilhörande klisterlappar i läckra former (det är det i mitten nedan) plus två askar chipboardfigurer!
OCH en massa bokstavsark och en massa annat! Dessutom fick man ett papper från den kommande kollektionen, längst ner till hö på bilden, läckert!
Jag satt i flera timmar igår och sorterade, pillade, smekte, undersökte, tittade, kände och jag är så glad! Vilken fin present!!
Det är ju ett hett tips till er alla - köp er egen present i form av ett överraskningspaket! Nu tror jag tyvärr att den här utförsäljningen tog slut igår eller idag men ni kan ju kika in här ändå, så mycket inspiration!
(om någon undrar så kostade paketet $45+$40 i frakt med ett värde av $150, det blev cirka 680 pix)
Nu ska vi åka o plocka jordgubbar på självplock - Nam nam!
Må gott!

3 kommentarer:

 1. AaaaAaAAAAaa! Behöver jag ens säga hur avis jag är???? Ser ljuvliga ut! Vilket bra köp! Älskar pp!

  Stort GRATTIS i förskott! Längtar efter att se vad du ska hitta på med din present!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Alex...AVIS!!! Vilket paket!!!! Nu har du mkt att pyssla med,tittar in igen för att gotta mig i resultaten!!(Grattis på din dag)

  SvaraRadera
 3. OMG! Det där paketet alltså... det är otroligt läckert!

  SvaraRadera