söndag 11 oktober 2009

En bra helg = en bra vecka!

Nä, igår blev det inget inlägg i min 31-dagars bloggpostutmaning MEN jag hade ett inlägg till godo för en dag blev det två inlägg!


Igår hade jag och min älskling en heldag med fika på stan, spabad i 35-gradig utomhuspool på hotelltaket och underbar trerättersmiddag och som grädde på moset konsert med mitt favoritband alla kategorier: Fleetwood mac!! 24 underbara timmar långt bort ifrån vardagen att bara rå om varandra och lite skönt tankande av upplevelser! Helt underbart!


Tack mamma för att du ställer upp som en suverän barnvakt! Vi behöver det - kram till dig! (jag vet att du läser det här ;D)

Ett kort hann jag dock med igår innan vi åkte och ett har jag gjort idag, båda efter veckans skiss på 2sketches4you, försent att vara med på deras tävling men här kommer de iallafall:

Den söta blomman har jag gjort själv under fredagskvällen på Magda's forum där det pågår roliga, inspirerande utmaningar varje fredagskväll!

Söta ducks in a row-papprena från October afternoon och matchande bokstäver, stickers och shapes tillsammans med lite tyll och ett band.
Den här veckan ska jag ha lite mer "go" och få med ett par bidrag till de utmaningssidor jag försöker vara med på, lite 2S4U, Veckans skiss, Kortskissen, 52sketches52weeks och kanske att jag försöker ge mig på Scrapping the music också! (alla länkarna hittar ni till höger) Det blir en bra vecka!! Ses då!

3 kommentarer:

 1. så fina kort!!!
  låter som om du hade en perfekt dag med sambon :
  kram

  SvaraRadera
 2. Wow! Awesome Nenne! I love your cards! It's beautiful!!

  SvaraRadera
 3. Man I cannot wait for real for my man to get home so I can just kick back and relax hee hee .. and those cards are beautiful .. you make it look so easy girl.

  SvaraRadera