torsdag 8 oktober 2009

Hösthälsningar

Nu har jag äntligen fått klippa i de underbara Graphic45-papprena som kom med det senaste kitet från The scrapbook nook!

Är det så att du letar efter en kit-club så kan jag inte annat än att rekommendera the Nook, varje månad blir kiten helt perfekta och innehåller allt du behöver för att komplettera flera layouter och kort! Det jag gillar mest är nog att alla papprena i ett paket kommer från samma tillverkare/linje och innehåller matchande dekorationer. De kostar 28$ + frakt, det har landat på
under 300 kr/mån.

Det blev ett par kort till att börja med:

Jag kladdade lite med distressinks med en ganska så fuktig svamp för att få färgerna att blandas lite, stämplade några löv och satte dit ett träd.

Det här blåa pappret är nog min favorit, får mig att tänka på en rutig picknickduk! Lite bokstäver och blommor från egna gömmor, allt annat från kitet.

En liten närbild på journaling-lappen (Jenni Bowlin) och blommor och blad:Till sist vill jag ju puffa för mitt senaste inlägg hos Papper och sånt, där kan ni hitta hela det här kortet och ett till!


Ha en fin torsdagskväll!
3 kommentarer:

 1. Such pretty cards! Love all the details :)

  SvaraRadera
 2. Här har du mig och mitt babbel (som även jag saknar om jag ska vara ärlig!) *flinar* Har ju tusen projekt på G just nu och allt mindre tid vid datorn - och jag saknar alla mina bloggisvänner sååååå jädrans mycket! Men den tiden kommer snart åter misstänker jag ;-) När jag ska avslöja lite hemlisar och så, hihi!

  Såååå rackans snygga kort du gjort! Gillar speciellt det mittersta med de vackra damerna!
  Alla korten är dock lika läckra, var och ett på sitt sätt!

  Allt väl med dig annars? Hoppas det!
  Ha de bäst gumms!
  Kraaaam // Angelica

  SvaraRadera
 3. Så fina och det översta med trädet blev min favorit - så himla snyggt!! Kram

  SvaraRadera