fredag 9 oktober 2009

Sann poesi..

är en poesibok från 1903...ja, den har jag i min ägo och när min mamma kommer imorgon ska hon få berätta mer om vem som ägt den och hur vi är släkt för det var det var vi, Sigrid och jag!

Den här layouten är gjord till en utmaning på Magdas scrapfeber att skapa något med anknytning till det förflutna och när jag läste igenom utmaningarna visste jag direkt vad jag skulle göra! Jag har fotat boken (som i vanliga fall ligger omsorgsfullt inslagen och långt ifrån klåpiga barnfingrar!) och ett par av bladen, själva omslaget skrev jag ut på fotopapper men bladen skrev jag ut på lite tjockare papper i cremefärg.

Jag har stämplat på fotot, chalkat och distressat och använt sandpapper och rivit och vikt för att få en lite använd känsla... Pink paislee-stämpel och brads från s.e.i


De utklippta damerna är från ett Graphic45-papper, ruffle-bandet från Websters pages liksom journalinglappen och bokstäverna (har inte skrivit något än eftersom jag ska förhöra mamma imorgon då hon kommer :p)

Jag använde lite Faded jeans-distress ink och en mask i hörnorna och slängde dit en handfull rhinestones, en maya road-klocka och en "brev-stämpel" från Crafty individuals.

Jag är sååå inne på rött+blått just nu och det syns på mycket av det jag gör...tänker jag på blått och rött ser jag nästan amerikanska flaggan framför mig, och det är just den färgkombon jag gillar, men det finns så många nyanser av blått och rött och ALLA passar lika bra ihop!!
Ha en härlig hösthelg!

2 kommentarer:

  1. Vad fint det blev..så mycket att titta på!! Roligt tema..hmm jag skulle kanske också tänka ut något!!

    SvaraRadera
  2. vilken väl arbetad layout:) Underbar!

    SvaraRadera