lördag 4 september 2010

1,2, 3 = Crackle pop

När vi var i Danmark hittade barnen såna här Crackle pops, en klubba som doppas i påsen med små korn i som sedan smäller och poppar i munnen. Hur var det...förbjöds dem i Sverige eller, har inte sett såna på länge...I alla fall så tyckte minsta killen att det var sååå fascinerande och gapade och ville visa hur det blev, värt en layout tyckte jag!


Layouten är gjord tävlingarna på My Scrapbook Nook, till en av de bästa klasser jag har sett tror jag, om scrappingens grunder, HÄR hittar du den, och du har fortfarande tid att skriva in dig på kursen som pågår hela september, här skriver man in sig. OM du gör det (så klart du gör!!) så kan du ge mig ett par extra poäng i tävlingen genom att tala om i den här tråden att jag tagit dit dig!! För såklart står det finafina vinster på spel när det är utmaningar på the Nook!


Man skulle jobba med regeln om 3, linjer, balans, kontraster och symmetri och annat. Jag försökte få med så mycket som möjligt, och jag gillar verkligen hur det blev, härliga Sassafraspapper och dekos för hela slanten - DET var länge sedan! 


* Doppa * Sug  * POP! 4 kommentarer:

 1. Vilken underbart färgglad LO! Supercool!
  Kommer ihåg detta godiset från när jag var liten å har oxå förmig att det förbjöds i Sverige.. Men nu för ett litet tag sedan hittade jag det på ICA, en Hello Kitty-påse med klubba i å poppande godis, MUMS!!
  (ja, detta var ju till Saga då.. -inte till mig hrm... )
  kram kram!

  SvaraRadera
 2. Så snyggt! Man blir alldeles glad av alla härliga färger! Snygg kombination.
  Sånt där pulver älskade jag när jag var mindre. Min lillasyster testade att stoppa i näsan. Ingen bra idé kan jag säga..!
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. En glad och kul LO.
  Söt kille, klart det var skoj
  att testa dessa klubbor :)
  Ha det gott!
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Härlig LO!!! fina detaljer som lyfter upp fotona!! Jodå crackle pop finns på ÖB.. Nu vattnas det i munnen, för jag kommer precis ihåg hur det kändes när det poppade i munnen!!! Kram

  SvaraRadera