onsdag 8 september 2010

En helt vanlig morgon!

När jag fick hem de läckra svart/vita 7gypsies-papprena i serien Paddington i mitt senaste DT-paket från Scraplagret blev jag så sugen på att göra ett minialbum och eftersom jag ville göra ett album med min son i mjuka färger så valde jag att färga in alla papper med olika distressfärger. Det gav en riktigt lyckad och mycket personlig touch till albumet.


Jag fick ju en iPhone i somras och nu är jag helt såld på att leka med alla olika "appar" (applikationer) som finns, nyligen laddade jag hem Hipstamatic-appen som ger lite skitiga, dåliga bilder som de ovanliga plastkamerorna "Hipstamatic" en gång gav. Inspirerad till att ta helt vanliga bilder på helt vanliga vardagshändelser så fotade jag lite en helt vanlig morgon på väg till förskolan!


För att få en enhetlig känsla i albumet så skrev jag ut vissa nyckelord, med ordboksbeskrivningar till varje ord, som jag skrev ut på vitt, hårt papper - såsom morgon, trött, förskola, glad och mor. Dessa lappar färgades in med samma färger som de mönstrade papprena, varje uppslag har sin egen färgkombination - olika men ändå lika! Dessutom har jag använt journalingstickers genomgående på sidorna för att ytterligare binda ihop albumet.På ringarna som håller ihop albumet har jag knutit fina band och natursnöre. Allt material från Scraplagret och närmare beskrivning hittar du i bloggen!Apropå Scraplagret så har ni väl sett att det pågår en blogcandy där?! Emma fick ett kit över i sin nya kitclub som nu lottas ut - du vill väl vara med på det? HÄR hittar du information!

1 kommentar:

  1. Helt fantastisk!! Älskar minialbum!! Och denna var så läcker! Måste göra en jag också nu när höstmörkret kommer och man kan sitta inne och pyssla! Har varit lite dåligt med både det och bloggrundor nu...

    SvaraRadera