torsdag 17 mars 2011

Layout utan foton!

Det var ett tag sedan jag gjorde den här layouten, när Sassafras Lass sökte efter nya medlemmar till sitt designteam kunde jag ju inte låta bli att söka, fast chansen att komma med var minimal. Då gjorde jag iallafall den här layouten om mitt ord för 2011 - framåt! Att komma lite längre, utmana mig själv lite mer, anstränga mig lite mer varje dag för att bli en bättre och lyckligare människa - både privat och i arbetslivet är mitt fokus för 2011!

I did this layout a while ago, when Sassafras lass had thier designteam serach, I just couldn't pass that one even though my chanses where slim, close to none! I did this layout without photos with my word for 2011 - forward! To reach a little higher, try a little harder, challenge myself a little more and better myself towards becoming a happier and more complete person - in all aspects of life - that's my focus for 2011!

För ett par veckor sedan visade jag en annan layout utan foton här i bloggen men den här gjorde jag som sagt innan, jag tycker att det är ett kul sätt att få med mer journaling och verkligen fokusera på det man vill säga i motsats till fokus på fotot. Så klart har jag lekt med mist, jag stansade ut små fyrkanter och satte dem brevid varandra och mistade över det, jag ville efterlikna ett fönster: ett fönster mot 2011 och vad som komma skall!


Lite fina lappar och bårder som jag ritade med svart penna runt:

Tack för titten! Thanks for looking!

3 kommentarer:

 1. Underbar underbar underbar LO! Har inte haft så mycket scraplust senaste månaderna, men när man ser denna kliar det i fingrarna! Tack! :-)

  SvaraRadera
 2. Din LO är kanonläcker!! Massor av härliga detaljer och fina färger... jag blir glad när jag ser den! :-)
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Vilken fin idé! Och jättehärlig layout! Man kör liksom fast i det där att en layout måste ha minst ett foto, men så är det ju inte alls. Gillar verkligen din 2:a på layouten, sååå viktigt!

  SvaraRadera