onsdag 9 mars 2011

Vilken är din favoritblomma?

En vacker, helst vit, orkidée är min! Helt klart värt en layout, eller hur? Fotot är taget med den roliga Hipstamatic-appen på Iphone, det blir så läckra bilder med den!

What's your favourite flower? A beautiful, preferably white, orchid is mine and that is definitly worth a layout, don't you think?! The photo is taken with the hipstamatic app for Iphone, love the odd looks on the photos!


Jag har lekt loss med mister och de nya Starters från Sassafras lass, jag är helt kär i dem, sååå användbara som de är men perfekta att göra om efter egen smak och tycke, ska ta och köpa på mig lite extra av dem, du hittar allt material hos Scraplagret!

Playing with mists and the new Starters from Sassafras, you find material list over at the Scraplagret blogg.


En till närbild bjuder jag på, här på titeln med tre olika alfabet:
Another close-up, here the title work:

Snart kommer en layout om en speciell parfum och en ytterligare en om den fruktade tvättkorgen, jag gillar att dokumentera de små sakerna i vårt vardagliga liv!

Coming up is a layout about a special perfume and another one with the dreaded laundry basket, I love documenting the small things in our every day life!

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Wow vilken läcker LO, så härliga färger! Jag gillar också Orkidéer men ranunkel och tulpan ligger också högt på listan...Du har ngt att hämta i min blogg ;-)

    SvaraRadera