onsdag 23 mars 2011

vår?? vinter??? VÅRVINTER!


Igår var det ju alldeles underbart vårlikt väder här men i söndags var det fortfarande lite kallare och det var en sådan underbar vårvinter dag (fast egentligen är jag urtrött på vintern nu! Jag vill ha värme!) Jag och en kompis och våra jämnåriga som är dagiskompisar tog en fika i solen och en promenad! Fotot på layouten var vyn vid vårt fika, faktiskt första utefikat för året!! 


Jag har använt fina marskitet från the Nook och plockade fram alla blåa papper och dekosar, stämplade lite i bakgrunden och sedan smackade jag dit fotot och dekorationer. 


Här alla bårder och papper som jag stansat och klippt i:


Läckra bokstäver, de blå hör till Emma's shoppe-serien och så pärlemoskimrande AC, jag ville ha en liten accent och la till lite gula detaljer här och där! 


Jag har skapat mer med kitet men det tänker jag bjuda på en annan dag!

3 kommentarer:

 1. Så snyggt det blev med alla stämplar i bakgrunden och med gult som accentfärg! Läckert! Och visst... visst var det en vacker dag, men jag tror jag vill ha gräs under mina fötter.. typ.. nu! :-)

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. haha.. jaaam ,man blir lite förvirrad när det är vår ena dan å vinter nästa å vår å . hmm.. ja,du fattar.. hihi..
  Riktigt snygg LO! Stämpeln med noterna är riktigt, riktigt läcker, vet du var den kommer ifrån?
  kram kram!!

  SvaraRadera
 3. Härlig LO! Noterna tillsammans med fotot och färgvalet på papper och dekorationer gör att jag tänker på flyttfåglarna som kommer tillbaka nu när det är vår! Och så gillar jag verkligen ditt sätt att beskriva, som att du "smackar på" med material!! Jag kan riktigt se det framför mig hur du skapar för fullt! :) Kram!

  SvaraRadera