måndag 14 mars 2011

Scrappa din vardag!

Hallå!

Dagarna och veckorna bara springer förbi ibland och så mycket av vårt liv kretsar kring det som är vår vardag med jobb, hemmet, kanske barn eller husdjur, intressen och annat! Nu vill jag uppmana och kanske insspirera er att scrappa det som hör er vardag till!

Med tre barn så är tvättkorgen för det mesta proppfull, tvättar jag varje dag kanske man ibland kan skymta botten på den men för det allra mesta är den överfull (ja, jag prioriterar annat :p), förra veckan var en sådan vecka och jag blir så trött när jag ser den *skratt* Värt att dokumenteras? Frågar du mig - så absolut!!

Hello! the days and weeks just flash by and so much in my life is about the every day life with work, chores, children, hobbies and other stuff! With three kids in the house our laundry basket is always filled to the brim, maybe if I do the laundry every day I can occasionaly get a glimps of the bottom but that's rare (yes, other things have a higher priority :p) This is definitly worth documenting!


Jag ville ha få både en skitig och ren känsla över min layout och tyckte att det blåa bakgrundspappret passade perfekt min sina fräscha vågiga ränder, men så var jag ju tvungen att skita ner den lite! Jag sprayade på lite silverfärgad mist och sedan skruvade jag av locket och skvätte ordentligt i hörnen på layouten.I nederkanten satte jag ett par bårder och remsor i svart, vitt och gult med passande visdomsord vid sidan av kortet. Jag brukar ofta tänka mig ett par färger som jag vill använda till en layout som här blå, vit och svart sedan väljer jag en accentfärg som får återkomma lite här och där, visst blev det snyggt med gul till?!


Jag använde en läcker chipboardram till fotot (ramen kommer från nya Crate "Portrait"-serien och resten av pappren och dekorationerna är Echo Park "For the Record", om ni undrar!) Överst på layouten
slängde jag dit en fin, kritvit spets som får symbolisera den rena, fräscha nytvättade hängda tvätten. :)


Titeln var helt given: 24/7, 24 timmar om dygnet, 7 dar i veckan, vilken given dag som helst ser vår tvättkorg ut så här!

Hur ser din ut?! :p

2 kommentarer:

 1. Snygg LO. Min tvättkorg ser också ut sådär och dessutom är vi 3 som tränar varje dag varav en man och en tonårskille och de kläderna måste man tvätta direkt annars får man fly hemmet.

  kram Inger

  SvaraRadera
 2. Jag är med på utmaningen! Jag gillar att bevara minnen från vardagen, det är som du sade vardagen som är livet, åtminstone det mesta av det.

  Snygg LO! Gillar tanken att skita ned och ha rena partier, som tvätt!

  Kul att se alla dina stilar, jag gillar den här också!

  Kram

  SvaraRadera