torsdag 10 mars 2011

Stjärna för en dag!

Jag har fortfarande massor av bilder kvar att scrappa från vårt bröllop i höstas men jag har inte riktigt tid! Men ibland dyker de där perfekta papprena upp som de här från Sassafras som passade perfekt i nyans till min röda bröllopsklänning! Allt material från Scraplagret!

I still have tons of photos from our wedding last fall that needs to get scrapped and put into an album, but I can't really find the time! Every now and the that perfect paper shows up like this from Sassafras Lass that was a perfect match to my red wedding dress!


Jag har ju dessutom fått tag på en stjärnstans och den påminde mig om en kommentar på mina bröllopsbilder från söta Annette om att jag såg ut som en filmis på det här fotot och så var både temat och titeln klar! Tack för den Annette! Jag har stansat ut stjärnor ur wellpapp och använt som mask när jag mistade bakgrundspappret, den bulliga ramen är utklippt från ett annat Sassafras-papper och satt ovanpå, det blev riktigt snyggt! Sedan fick ett par av wellpappstjärnorna vara med på layouten också!


Vill ni veta precis vad jag använt så finns det beskrivning och länkar till materialet HÄR!


5 kommentarer:

 1. Så vacker! Jo Body Combat;det är ett träningspass som är inspirerat av olika kampsporter,bla: Karate, kickboxning och taekwondo. Roligt att du blev gald för awarden! Kram

  SvaraRadera
 2. Åh så vacker du var!!! Titeln är verkligen klockren! Fint det blev med både stjärnor och rosor... inte så ofta man ser den blandningen... Underbar! ♥

  SvaraRadera
 3. Vilken otroligt vacker layout med en otroligt vacker brud! Gillar att du hade röd klänning och inte vit, kul med något utöver det vanliga! :)

  Kram

  Ps. Max hälsar att han gärna tar emot några pussar. Han gillar fjäsk. När vi möter folk på gatan så går han gärna intill dem för att se om de tänker gosa med honom och gör de inte det så låtsas han som om han ändå bara var på väg förbi, hihi.

  SvaraRadera
 4. Aaaw, slås var gång av hur vacker du är!! Verkligen den klassist, strålande bruden <3

  Underbar LO, jag ska ta mig en bättre titt i din kreativa blogg, men kikar nu in innan jobbet för att, förutom att beundra dig som brud, säga att skrivborden i kidsens rum kommer från IKEA. Micke tror jag de heter, finns i olika storlekar o olika färg på fronten av lådorna. Överdelen köps separat, men rekommenderas!! Hade lagerhyllor som skrivbord till alla 3 kidsen i vardagsrummet innan, och det hamnade förskräckligt mycket ritstreck på väggen ovanför...Här är ett perfekt skydd mot det :)
  Kram och trevlig helg!!

  SvaraRadera
 5. Superfin LO! Färgerna är helt underbara. Tyckte din LO utan foto med "bara" journalinglappar var så fin, liftade den fast med ett foto... :) Tack för inspirationen!

  SvaraRadera