måndag 13 juli 2009

En underbar helg..

På torsdagseftermiddagen kom min sambo hem redan halv två - han som ALDRIG är hemma före fem (och bara det är ovanligt tidigt) och säger att jag måste packa för vi ska åka!, där står jag och förbereder mat till fredagskvällen då lite folk ska komma på middag! Utan att tala om vart så far vi iväg, tyvärr ej helt barnfria, men näst in till, endast minstingen med, de andra är redan bortresta på annat håll.

Väl framme i Vaxholm (dit jag velat åka länge! och han visste det *puss*), kommer vi upp på den supermysiga rummet på Waxholms hotell och möts av champagne.

Kl 4 på eftermiddagen (!?) delar vi på den flaskan och man blir såå mysig av champagne!
Sambon måste helt plötsligt springa ner till bilen och kommer tillbaka med en underbart fin present - ett supersött halssmycke i form av ett hjärta med en rubin i, samt tillhörande örhängen!

Blir sååå glad!

En liten tur i Vaxholm och senare under alldeles underbar middag på fina restaurangen! *älskar carpaccio*




Dagen efter blir det förstås en tur till kastellet med muséet där innan det är dags att åka hem.


Väl hemma blir det till att fixa färdigt maten och vänner och släkt kommer och vi har en trevlig kväll på min födelsedag med fina presenter, god mat och mycket skratt.


Nästa dag (lör) upp tidigt och ut till Värmdö på möhippa HELA dagen som var helt underbar - vedeldad bastu, bryggbad (16 grader!!), lunch o vin, poolparty med drinkar och nagelfixning för bruden, senare iordninggörning och middag o dans på Le Golf i Värmdö!


Nej, helt underbart rolig helg det har varit! Igår var jag helt slut! orkade inte ens scrappa på kvällen *skratt*


Tack tjejer för era kommentarer, blir så glad var gång! Har precis gått en lååång bloggrunda och tittat på allt fint ni har gjort - ni är bäst! *full av inspiration*


Tjingeling <3>

6 kommentarer:

  1. heeeeeeej heej tjejjen...
    Alla saker på LO:n är köpta hos handarbeta!!
    www.handarbeta.se

    Ja, det är mycket för alla i somriga tider!! :D Men så spännande det ska bli att få din kaos... Nu har jag så många så jag funderar på att gör något skojjigt av dem - ett eget litet album tror jag det ska bli, med BIan.

    Ha det bäääst
    kraaaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  2. Åååh, vilket härlig helg! Å champange är ju bara sååå gott å lyxigt! =) Grattis i efterskott!
    kram kram!

    SvaraRadera
  3. Man blir så glad när man blir uppskattad!! Vilket mysigt ställe.. Du är nu självklart addad på min blogg!! Här finns ju hur mkt som helst på din blogg som jag bara älskar!!!

    SvaraRadera
  4. Åhhh du ser ut att ha haft det helt uunderbart!!
    Idag kom min kaos!! tack så fantastiskt mycket. Den är så vakcer så jag har siúttit å tittat på den lääänge. Så härligt att den kom just idag! Har varit lite deppig i dag så det värde sååå gott...

    Kraaaaaaaam

    SvaraRadera
  5. Men awh vad romantiskt! Ska se till att min sambo läser det här *hihi* Det var du väl värd!

    SvaraRadera
  6. Men ååååh så romantiskt! Låter helt underbart! Jag fyller år rätt snart så jag kanske ska återberätta det här för min man.. Eller som Emma säger här uppe, se till att han läser det ;-)

    SvaraRadera