måndag 20 juli 2009

Hallonsorbet!

Mer skapat av Pink paislee...~Ajm in lööööv~ osså lilla (stora) tim holtz-masken, det blev lite silvrigare än jag hade tänkt men jag hade ingen vit akrylfärg så man tager vad man haver!


Det här är mitt bidrag till Magda's månadsutmaning där man ska tolka temat "glass", dessutom ska man ha med knappar, något transparent och något stämplat. Nu måste jag ju be er att klicka bilden så ni kan se nära för nere i högra hörnet har jag först stämplat på pappret, sedan stämplat på plast och satt en rubon där, fastsatt i en båge med gluedots som jag dolt med pearl maker!


Får se om jag hinner scrappa nåt idag och kanske, kanske hinna lägga upp det ikväll/imorgon bitti för sen åker vi på stugsemester i Västervik 1 vecka! Finns det några scrapbutiker där??!!

Kramar!

7 kommentarer:

  1. oh! vilken bra citat! jag som har bestämt mig att helt sluta med sötsaker nu ett tag för att bli av med de sista kg.. kanske ska tänka om ;-) gillar hur du har byggt upp rutan! o sååå smart att gömma glue dots med pearl maker!

    SvaraRadera
  2. Åh den här gillade jag! Jag som är så rosa av mig! Supersnygg!

    Tack för dina gulliga ord, blir så glad :)

    Har suttit halva natten och klippt isär ljusmanschetter. Har fått blåsor på tummen av allt pillande. Och HERREGUD vad mycket blommor det blir!! Ska försöka lägga upp bild sen! :)

    Kram på dig!!

    SvaraRadera
  3. Himlans fint du gjort med swirlen! Ha så skönt på semestern :)

    SvaraRadera
  4. Wow, vilken läcker layout! Man blir riktigt sugen!!! Tack för ditt härliga bidrag!!
    Annika - Magdas

    SvaraRadera
  5. Majj gadd, vilken läckerbit! Me love TH-masken! Himla snyggt med stämplingen och pärldropparna på plasten - tack för tipset för att dölja dotsen!

    Hoppas att det är bra med dig och att du får en skön vecka i Västervik!
    Ha de bäst!
    Kram /Angelica

    SvaraRadera
  6. Man vill ju bara äta upp hela layouten..väldans super snygg!!! Önskar er en najs semester.. njut och samla scrappsaker!!!

    SvaraRadera