torsdag 9 juli 2009

Lite nytt!

Nu har det bara varit en massa snack här och bilder på papper m m (tråååkigt :p) så det är dax att visa lite skapat!


En av mina absoluta favoritaffärer på nätet är Scraplagret som suveränt duktiga EmmLa öppnade för några månader sedan. Hennes sortimentet ökar på hela tiden och hon har sååå underbart läckra dekorationer mm, dessutom går det supersnabbt att få sakerna man beställt!

Jag köpte en Tim Holtz-mask, va läckert det blir!

Jag köpte även på mig dessa små vintagedekorationer med mattema- de är så häftiga men jag vet inte riktigt HUR jag ska använda dem! Gjorde ett försök till kort iaf!

Här har jag använt masken igen, fast andra delen så att säga! Det här är i sanning favvofärger för mig - turkos + orange = så himla snyggt! Här har jag använt utklippt detalj från Kesolock som deko, det är ju så fint den lilla kvisten där! LO'n och korten ovan finns på Scraplagrets blogg och där kan du se vad jag använt!

6 kommentarer:

  1. wow vilka underbara alster..
    LO:n är så läcker att jag nästan svimmar!!
    Tycker det blir så suuupersnyggt när man använder maskerna och sedan dekorerar lite mindre, ja iaf med papper... :D Suuuperläckert blir det!!

    Kraaaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  2. Du är SÅ duktig vännen! Tack för att delar med dig till mig :)

    SvaraRadera
  3. Heeeej!

    Tack för alla goa kommentarer i bloggen *glad*. Kul att kunna glädja någon med mitt smågalna skrivande! *ler* Detsamma får jag ju lov att påpeka!

    Och om jag nu har räknat rätt på datumen, så bör du fylla år typ imorgon? Fredag alltså? Eftersom du skrev den 8:e, att du fyller år om ett par dagar.. så ja - jag är ju inget mattegeni, men visst blir resultatet rätt va? *skrattar* Fasiken vad jag förvirrar in mig i saker!

    Med andra ord - GRATTIS!

    Vilket härligt PinkPaislee-paket du gett dig själv! Ingen dålig present!

    Härlig Lo och kort med TH-masken! Har själv precis införskaffat dem och testade faktiskt swirlen igår - också med blå färg. Så j-kla läcker effekt!

    Även vintagekortet var assnyggt!

    Nä, nu var det ju inte meningen att jag skulle skriva en hel novell här - men ja - jag har svårt att hålla mig kortfattad, get used to it! *ler*

    Ha de bäst snäckan!
    Kram /Angelica

    SvaraRadera
  4. Superläckra alster. Å turkost och orange är en härlig kombo =). Kortet med vintagebilden blev jättebra!!

    // Maja

    SvaraRadera
  5. Hej! Tack för fina kommentaren! :-) Papperet har jag gnuggat in med grön distressfärg och sen stämplade jag med en pytteliten stämpel från Tingtura som heter "små blingar". :-D

    Var har du hittat den fina chipboardramen (den du målat blå) på översta LO'n? Jättefin är den (ja, både LO'n och och ramen). Visst är det skoj att leka med masker?

    Kram Anneth

    SvaraRadera
  6. Nu är jag tillbaka här inne! L var tvungen att vakna o avbryta mig *grrrr*

    Men det här inlägget måste jag bara kommentera för - wow! Vilka alster! Diggar layouten! Så fint det blev med masken! Gillar hur du spritt ut fjärilar! O att använda samma färg på rubriken o på vissa av fjärilarna balanserar verkligen lo:n! Snyggt jobbat! Måste köpa lite masker o kladd :-)

    Asså.. hur kommer man på idéen att klippa i Keso??? Haha! Coolt, kreativt o väldigt eget! Allt det jag gillar :-)

    Du blir bara bättre o bättre tjejen!

    SvaraRadera