torsdag 27 augusti 2009

Inspirationspärm!

Nu har jag gjort färdigt en idé jag har haft ett tag: en pärm att samla skisser, idéer, tävlingar mm i! Nu, hade jag haft en BIA hade jag säkert gjort en själv men fördelen med den här är ju att jag kan sätta i/ta ur papper och plastfickor hur jag vill! Jag gjorde fyra flikar till att börja med.

Det är en helt vanlig pärm, dock i formatet A5 som är mycket mer lättplacerat än en fullstor pärm. Jag har klätt både fram- och baksida samt insidorna. Papprena är det UNDERBARA Bobunny serien Gypsy - maj gadd! - Jag älskar dem! Måste köpa mer! De tog ju nästan slut nu!

Jag har dekorerat med en chipboard o bokstäver, ett band och lite bling - that's it!

Inuti har jag använt de orangröda tonerna på papprena - en riktig härlig färgexplosion som i sig inspirerar! Är såå nöjd med den!


3 kommentarer:

 1. Men åååh! Man blir ju inspirerad bara av att titta på den! Jag har ett anteckningsblock som jag skriver saker i, men nu blev jag sugen på en pärm också. Håller på att göra en pärm med alla "viktiga papper" man får (kontoutdrag, lönebesked, räkningar m.m.) kanske ska hotta upp den lite med lite fint papper och dekorationer :) Blir säkert mycket roligare att betala räkningar då ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Men wow vilken läcker pärm! Man blir ju inspirerad även utan innehållet!

  Vad bra att KAOSen kom fram och att du blev glad för den - vartenda skrivet ord är menat från hjärtat!
  Ska bli kul att se hur dina KAOSer kommer se ut!

  Hoppas allt är bra med dig snäckan?
  Ha de bäst!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 3. Såå fin..Jag bara älskar dom pappren,har fått dille på turkost,snyggt!! Snacka om att man blir inspirerad och sugen på att göra en likadan!! Du är så fruktansvärt duktig på ALLT du gör../många kramar Alexandra/ PS jag ångrar att jag inte best sassafras boxen i tid.. Lova att du bloggar ditt paket så jag kan ångra mig riktigt myket;P

  SvaraRadera