onsdag 26 augusti 2009

KAOS, kort och utmaning!

När jag kom hem igår låg ett brev till mig i lådan! Ett brev, ett sånt där riktigt med mitt namn på! Inuti det låg det här superfina, läckra, alldeles underbara KAOS-kortet:


Så häftigt läckert att jag bara smälter! Det är då gulliga, roliga, läckra pinglan Angelica som har tänkt på mig!!

Dina orden värmde så in i Norden oxå - det är ju för att det är så förbenat roligt med en skapande hobby jag scrappar i första hand, i andra hand för att bevara minnen av mig och min familj och om man på vägen kan inspirera någon annan så är det ju underbart! TACK, jag blev såååå glad!! *P&K*

KAOS skapades av kreativa Yoli och det är då (saxat ur hennes blogg):

***
KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje) En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS – Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
Skaparens eget namn
Storlek: 10×15cm

Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem. ***

Jag ska ju då skicka den här vidare till tre stycken som jag återkommer med senare! Ni är så många som inspirerar mig VARJE DAG!


Jag bjuder på ett kort idag oxå, gjort efter förra veckans skiss på Kortskissen. Har som tänkt att jag ska haka på lite veckoutmaningar under hösten men har inte riktigt kommit takt så vi börjar så här! Här är skissen iaf:Så här blev min tolkning:


Ska då försöka komma ikapp med veckoutmaningarna - KUL! Otroligt sugen att hänga på Scrapping the musics utmaningar (kika i min länklista om du vill se vad det är!) - jag älskar musik och jag älskar att scrappa - kan det bli bättre!
Jag håller även på med ett projekt som jag tänkte göra färdigt idag!
Ha det bäst!

2 kommentarer:

  1. jättefint kort! Lika roligt varje gång som vår blogg inspirerar!

    SvaraRadera
  2. Men du är ju helt galen! Hur lyckas du få ihop så snygga kort varje gång!

    SvaraRadera