torsdag 20 augusti 2009

Perfekta barnkortspapprena!

Är förstås nya Sassafras-papprena Me Likey! Åh, de är bara så glassiga och färgglada men ändå lite retro - så sköna färger! Apropå Sassafras så har de också haft en utförsäljning med boxar (dock efter förfrågan av mig och några till! Tänk vad man kan förändra bara genom att tala om vad man tycker/vill!) och jag har naturligtvis beställt en! Som med Pink paislee så är det ju de gamla kollektionerna men det är helt ok för mig!!! *längtar*

Nu är det ju dax för en massa 4-års kalas här, inte bara fyller min "bebis" 4 år på tisdag men många av kompisarna gör ju också det! 4 år är ju en sån perfekt ålder att börja med kalas för kompisarna tycker jag och nästa helg ska Jonathan på 2 stycken!

Jag ville försöka göra korten så könsneutrala som möjligt men det är svårt! Kan du gissa vilket som är till pojken resp flickan?!
Så har jag också gjort ett kort med fram- och baksida av samma papper, det matchar ju oftast så bra men inte FÖR bra som det kan bli när man försöker matcha själv. Har inte skrivit något på det här kortet, är ju bra att ha ett par oskrivna på lager!


Är inte riktigt nöjd med kortet dock...är det blomman som är konstig...eller rosetten...jag vet inte..har du något tips tar jag tacksamt emot det!
Ha det bäst så länge!

3 kommentarer:

 1. Kan det vara att du har båda blommar och rosetten.. att de blir som två olika dekorationer eftersom de naturligt inte "hör ihop". Om du hade haft rosa i blomman, eller lila/grönt på rosetten hade det nog sett mer enhetligt ut. Tycker iofs att det var ett jättefint kort! Hade inte tänk på att det var något konstigt om du inte hade sagt det!

  Haha jag som såg fram emot skrubben :) Man tror alltid att man ska få mer gjort på semestern än vad man får! Det får ta den tid det tar helt enkelt :)

  Glömde säga att de översta korten ju var tokfina! Verkligen bra barnkalas-kort! Och tror att du gör helt rätt i att göra uni-sex. Slipper man tänka på det sen när man behöver dom!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Nenne!!
  jAG ÄLSKAR dina sassakort!! Det översta är till en kille och det med röd bakgrund är till en tjej (tror jag)Men som du säger så kvittar det..Deras kollektion är ju väldigt könsneutral tycker jag..Du jag var också inne och skulle best en sådan box..men blev lite osäker på vad man får liksom..vill ju så gärna ha en sådan.. Du ang sista kortet så kan du ju vända på rosetten också..hmm ähh vet i hundan vad jag säger nu..Allt är skitfint!!! Du har verkligen hoppat fram i kunnighet!!! KrAmEn

  SvaraRadera
 3. Sååå fina barnkort! Och bägge funkar till både pojke och flicka!
  Härligt med en dröse fyraåringar!Det sista kortet tycker jag är ursnyggt som det är! Kanske att rosetten är på "fel" håll? Men det stör inte mig dock!

  Hoppas allt är bra med dig!
  Ha de bäst tjejen!
  Kram /Angelica

  SvaraRadera