söndag 2 augusti 2009

Grattis Mamma!

För en vecka sedan fyllde älskade mamma år och jag köpte lite godbitar till henne: Duschbomb och tvål mm från Lush (hon har tyvärr inget badkar :/) och ett par superläckra "stenar" som i själva verket är bitter mandelmassa från en chokladbutik i Vaxholm!

Jag hade precis fått mitt månadspaket från My Scrapbook Nook som var helt ljuvligt och jag gjorde ett litet kort med material från det!

Nu är ju min semester slut och jag ser fram emot att komma igång med scrappandet igen när de dagliga rutinerna infinner sig - ha det gott så länge!

3 kommentarer:

 1. Ah Lush... fick lite sådant i julklapp av J, och det är helt underbara grejer :) Vad kul med kitet, och supersnyggt kort (som alltid)!

  SvaraRadera
 2. Lush,finns det fortfarande..vet att det lades ner i Malmö för en herrans massa år sedan.. Hee kul. Jag var en storkund där ju..Måste säga att vilket snyggt kort du gjort,mega snyggt..o pappret o blommorna me lajk!!

  SvaraRadera
 3. mmmmm Lush! Var o shoppade där för inte så länge sen.. köpte några bubbelbitar o en karma-tvål. Så nu brukar jag duscha lääääänge! :-)

  Underbart kort!

  SvaraRadera