lördag 3 oktober 2009

2S4Y & WCMD

Till 2sketches4you blev det ett kort efter Kazans skiss # 36 med Pink paislees underbara papper, jag tröttnar aldrig på dem! (men det här att fota på kvällarna är helt värdelöst - det blir helt fel i färg!)
Jag bjuder trots de dåliga bilderna på en närbild för här är det ordentligt med höjd - det blev riktigt läckert med canvas-tagen som jag klistrade fast på en bit kartong som jag sedan böjde lite!



Ja, idag är det World Card Making Day och Scraplagret hade en utmaning att skapa ett kort med annorlunda vikning och det blev ett Criss cross-kort med Kraft-CS och October afternoons finfina papper Ducks in a row (har letat länge efter hela serien och blev så glad när jag hittade allihopa+bokstäver, shapes och stickers nyligen!)

Det var allt för idag, nu ska jag mysa lite med familjen och kanske, kanske scrappa lite mer sent inatt då ingen är vaken utom jag :p

2 kommentarer:

  1. Super fina.. älskar också pinkp pappren..alltså jag blir så sugen på att scrappa när jag ser vad du gjort..hoppas jag hinner nu efter min jobbehelg!! KrAmEn

    SvaraRadera
  2. Nenne I love that fabric sentiment - thanks for sharing
    :) Kazan

    SvaraRadera