tisdag 13 juli 2010

Lyckligrynkor


Till skillnad från många så gillar jag verkligen att scrappa om mig själv! Visst får mina barn och sambo, saker vi gör och naturen vara med ibland men det finns ju så mycket att säga! Jag tänker också på varför man scrappar, för mig handlar det om att bevara något för framtiden och jag kan bara tänka mig in i hur det skulle vara om jag hittade ett helt album med dekorerade sidor med min farmors tankar, känslor och funderingar, därför scrappar jag om mig själv! 


 Fotot föreställer mina skrattrynkor ;) Skrattrynkor är bland det vackraste som finns tycker jag och jag är så glad att jag har massor! 
De små "virkade" blommorna har jag gjort själv genom att trä en tråd längs kanten på en cirka 10 cm lång bit spets och sedan dra ihop det riktigt hårt, sedan döljer man eventuellt utstickande kant när man limmar fast blomman och dekorerar med fina pärlor.


Vad jag använt hittar ni i Scraplagrets blogg så klart!


6 kommentarer:

 1. NENNE: ÅH. Vad härligt. Du får mer än gärna kika in här fler gånger. Jag fotar med en Canon Eos 5D Mark II med en diverse objektiv. Just visingsö bilderna fotade jag med ett 50mm 1,4f.


  Vad härlgit med en scrap-blogg. Det gör att jag blir sugen på att ta upp scrappandet igen!

  Kram.

  SvaraRadera
 2. Ja det är så fint med skrattrynkor!! Jag jobbar på och hoppas att de snart kommer lite tydligare!
  Stor kram på dig! Hoppas du är ute och njuter av värmen!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig layout! Klart att man skall scrappa om sig själv. jag är otroligt dålig på det.. skall ta tag i detta. =)
  å jag håller med -skrattrynkor är coolt!
  ha en härlig helg,
  kram kram!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar faktiskt också att scrappa om mig själv. Tyvärr har jag sällan några kort värt namnet, men när jag har det passar jag på. Imorgon skulle jag bli glad om du kan rösta lpå mig hos the Studio (info hos mig).

  SvaraRadera
 5. jag önskar att jag var bättre på att scrappa om mig själv!... vilken härlig design det var på den här layouten.. Den ska jag komma ihåg. Du är så inspirerande! =D

  SvaraRadera
 6. Har alltid som mål att scrappa om mig själv men har historisk inga foton av mig, men nu när vi har köpt en ny kamera så är maken mer bakom kameran och jag framför så jag håller just nu på och filar på en LO om mig själv. Tack för inspiration.

  SvaraRadera