lördag 17 juli 2010

Jag har hört att...


..livet börjar vid 40! Eftersom jag är där nu så ville jag föreviga detta! Min mamma har alltid sagt att livet är som bäst vid 40 och nu när jag själv är där kan jag bara hålla med: nu börjar LIVET! 


Jag har lekt med mina foton hos Big Huge labs där man kan göra om sina kort till Andy Warhol-stil; "pop art fashion" som jag gjort till den här layouten eller så kan man göra mosaik, fotobåsremsor, pussel och en massa annat roligt med sina foton, dessutom kan man ladda upp foton och få färgmatchningsresultat (!) - allt är gratis! Jag har använt de nya glimmer misterna - chalkboard. De ger ett lite tjockare resultat än vanliga glimmer mist men precis lika glittriga! Jag använde en mask för att skapa blomrankan och dessutom skruvade jag bort korken och gjorde lite större droppar med misten - jag gillar när det blir lite oregelbundet!


I övrigt: Pink paislee papper, stickers och bokstäver, de små gröna bokstäverna från October afternoon och pärlor från Inkido, jag ville ju ha gula pärlor så jag färgade in några vita med Copic-pennor. Allt material från Scraplagret!

11 kommentarer:

 1. Kan bara säga... LÄCKERT!! :-)

  SvaraRadera
 2. Snyggt och kreativt som alltid! ♥

  SvaraRadera
 3. Wow cool! Snyggt som alltid!
  Vi pratade om ålder på jobbet och där kom de fram till att livet blir roligare och roligare efter 45. Så jag väntar med spänning =)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken jättehärlig LO!

  SvaraRadera
 5. Va härligt att du känner så och lo:n var riktigt häftig. Kram

  SvaraRadera
 6. Jaa, det är lite annorlunda att ge bort och väldigt roligt att göra! Tror bestämt att jag ska göra en till efter jobbet idag :) Hoppas du får en bra söndag!

  SvaraRadera
 7. Riktigt läckert! Gillar denna LOn skarpt :)

  Kram

  SvaraRadera
 8. vilken urcool LO! å så gött å läsa att livet bara blir bättre! då behöver man ju inte ha sån ångest! ;)
  kram kram!

  SvaraRadera
 9. Häftigt!!! Coola foto!! Hoppas ni har det härligt i sommaren.. Kram Alexandra

  SvaraRadera
 10. Vilken jätteläcker layout!!! Du är superduktig!

  SvaraRadera