söndag 11 juli 2010

Vinnare av bloggcandy!

Jag vill börja med att tacka alla för era gratulationer på min födelsedag - och tack för alla fina, gulliga, roliga, kommentarer och att så många ville vara med och tävla. Era liftar är så geniala också - kul! Sist men inte minst: tack för de fina korten: 


Ni är sååå duktiga på att göra kort, det är en sån otrolig skillnad att se korten (eller annat skapat) i verkligheten, att få känna och klämma och kika hur ni har gjort, jag fick massor av inspiration av ER! Tack än en gång!!

Jag har gått igenom alla kommentarer, följare, kort och liftar och högen med lappar med era namn blev så här stor:

Sedan lät jag min dotter blunda, blanda och dra en lapp...

och vinnaren av det härliga bloggodiset är...

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
trumvirvel!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Pillan! Start grattis till dig!!! Wohoooo! Maila mig på jennybemert(@)gmail.com med ditt namn och adress så skickar jag godiset när jag kommer hem från semestern, har du inte mailat mig innan den 23/7 drar jag en ny vinnare!Apropå semester...Vi åker ju imorgon bitti på vår första husvagnssemester och jag har såklart skapat en reseplanerare!


Många sidor med plats för foton och anteckningar, reseplaner, sevärdheter mm mm! 


Så klart får ni se mer av den när vi har fyllt den med härliga minnen och upplevelser! 


Jag passade på att använda förra sommarens fina October afternoon, road map-papper, lappar och klistermärken.Jag har en massa inlägg som väntar på att publiceras så tro inte att min blogg tar semester bara för att jag gör det, jag kommer att titta in då och då och vem vet, snart kanske det kommer ytterligare en utmaning med vinstchans här!!

9 kommentarer:

 1. Ha en riktig underbar husvagns semester!!
  Kramar Ann-Charlotte (vi som fyller den 10 juli)

  SvaraRadera
 2. Toksnygg reseplanerare!! Och grattis Pillan!

  SvaraRadera
 3. Wow... kan det verkligen vara jag... eller är det nån mer Pillan som varit med??? Jag blev sååå glad i alla fall! Tänk om det är jag som vunnit :-) jag som aldrig brukar vinna något!! Yippie!!!

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar liten bok du skapat!

  SvaraRadera
 5. Vilken underbart fin reseplaneraren du gjort! Den är det stor liftvarning på!
  Ha en riktigt härlig semester!

  Stort GRATTIS till Pillan!

  SvaraRadera
 6. Wow, grymt snygg reseplanerare, kul idé! =) Skall bli görsjöj å se hur den ser ut efter semestern. Ha det så gött!!
  kram K.

  SvaraRadera
 7. Reseplaneraren är grym! Me love!! Sorry, han inte komma förbi på din födelsedag. Han inte heller göra ngt kort! Har inte hunnit nåt här ett tag - lever i en galen värld... Har som tur äntligen semester!!

  SvaraRadera
 8. ooo.. vilken underbar reseplanerare.. minialbum och liknande är något jag verkligen inte får ihop men jag tycker dom är så vackra att kika på! Så kul det måste vara att fylla den!

  SvaraRadera
 9. Vilken fin minibok du har gjort! Va roligt att spara alla sina minnen och sedan kunna gå tillbaka och minnas tillsammans.

  kram

  SvaraRadera