onsdag 7 juli 2010

En latte, tack!


Jag är en riktig kaffemoster och älskar alla sorters kaffe - vanligt svenskt, latte, cappucino,  iskaffe, ja ALLA sorter! För ett par veckor sedan fick jag en sån här fin latte med ett skummat hjärta, värt att förevigas, eller hur?! 

Mitt första DT-paket från Emma på Scraplagret var fullt av de läckra papprena från My Mind's Eye "Charming". Här har jag använt ett av die-cut papprena som jag skurit till och låtit den fina kanten vara kvar som en bård, även det runda die-cut pappret har jag skurit till och gjort små hål i för att det ska likna papper från en anteckningsbok.

En av sommarens nyheter som precis kommit in i shoppen är de superläckra bingoplupparna i trä, man får alla siffror från 1-31 vilket ger mig en massa idéer till hur man kan använda dem, t ex till en kalender!
Basen är ett Kraft-papper (jag älskar Kraft-cardstock!) som jag sprayat med blå mist. För att skapa ytterligare effekt med misten använde jag den söta chipboard-kronan som mask när jag ändå ville färga den blå! 

Fler bilder och vad jag använt hittar du HÄR

3 kommentarer:

  1. Älskar också kaffe i alla former! Tänk om du och jag skulle fika,hade slutat med ett antal kaffe och en koffeinkick,hiihii = )... Gillar pappren jättemycket,passar bra till lattefotot. och de små bingoknapparna..är sugen på att skaffa några sådana. Mycket snygg LO!!!!!!! Kram Alexandra

    SvaraRadera
  2. Din Lo är så fin! <3 Och kaffe i all dess former är ju underbart! Jag tittar ofta inom men har varit extremt dålig på att kommentera!

    Och ang din fråga om bokstäverna så är de utskurna med cricuten. :)Och typsnittet heter Base camp.

    SvaraRadera