måndag 5 juli 2010

Fina, små askar

Jag ÄLSKAR de här små askarna med öppningsanordning i form av ett hjärta och gjorde ett par stycken med de fina papprena jag fick i mitt Gäst-DTpaket från Magda's:


Helt suveränt enkla att göra, bara att skriva ut på baksidan av ett papper (enkelsidiga är perfekt att använda till sådana här altrade askar. HÄR hittar du en tutorial som jag gjort på askarna. Länk till mallen hittar du i Magda's blogg.


Ett par närbilder bjuder jag också på:
Tack för titten!


Åh, just det: ville påminna om mitt bloggodis


Du har till den 10/7 att ta en lott och jag har redan fått två fina grattiskort (Tack Ensama mamman och Mathilde!!) och hoppas många, många fler, Jag behöver ha korten senast på fre (9/7) för att du ska få en till lott till godiset, du kan totalt få FYRA lotter! 

7 kommentarer:

 1. ååååh, vilka underbara askar! Superfina! =)
  kram kram!

  SvaraRadera
 2. Sååå fina! Jag har faktiskt också gjort en! Ska bara ladda kameran så ska du få se! :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Gud vilka söta små askar! Helt underbar! Kram

  SvaraRadera
 4. Riktiga sötnosar!! Blir sådär kul att ge bort något i så fina askar. Fina papper och detaljer som gör hela asken!! Kram Alexandra

  SvaraRadera
 5. Först ETT Stort Grattis till dig och wow, vad fina saker du gör! Nu har jag tagit en lott på din fina blogcandy genom att visa den på min blogg. Önskar dig bara en fin födelsedag imorgon.

  Kram
  Christine S

  SvaraRadera
 6. Vilka ljuvliga små askar! Blir riktigt sugen på att testa att göra några själv, måste bara fundera ut vad jag ska ha dem till. :)

  SvaraRadera