tisdag 31 augusti 2010

Älskade höst!

Jag blev utmanad på The Nooks forum av söta Hilde att använda upp det man har hemma, t ex ett helt die-cut ark, rub-ark till en LO/kort eller liknande. Jag blev inspirerad och beslutade mig för att använda upp de älskade Pink paislee papprena, Amber road, från förra hösten. Jag hade lite spillbitar av papprena och en hel massa dekorationer såsom rubons, punch outs och borders som jag sparat och inte velat använda bara för att jag älskar dem så mycket!! Dessutom hade jag en fin pärm med kuvert som jag inte vetat vad jag skulle göra med det! Jag fick en helg på mig och så här blev det:


Jag hade också fina bokstäver och blomkvistar som passade perfekt till:


Här kommer en kavalkad med alla sidorna, jag har använt stämplar från Amber road-serien och massor utav distressinks och bronsigt glimmer mist på alla sidorna.Efter att ha färgat in sidorna och stämplat och sprayat så gnuggade jag fast rub ons och satte dit de transparanta bårderna här och där.

Sedan satte jag dit journalinglappar och andra dekorationer. Albumet är än så länge utan fotografier och journaling för jag planerar att samla på mig en massa fina höstminnen, både biljetter, löv, foton och upplevelser från hösten att fylla albumet med! På vissa sidor har jag skrivit "foto" bara för att, jag kanske lägger till fotomattor senare, får se hur det blir! 


Jag tycker egentligen inte alls om hösten *skratt* för då är den årstid jag älskar mest slut...men positiv som jag är så finns det alltid saker att tycka om och njuta av på hösten också - skolstart, skördetid, den klara fina luften, långa promenader i höstsolen, naturens färgskiftningar, tända ljus och mys inomhus, filmkvällar med popcorn och goda middagar med vännerna. Med det här albumet i åtanke kan jag fånga allt detta och kanske kan jag lära mig att tycka om hösten mer?!


Det här är min favortsida i hela albumet:


Tack för titten! 

Jag klarade utmaningen och hade endast några små pappersbitar kvar som jag tänker använda till några höstlika kort! Dessutom är jag än mer inspirerad att använda slut på det jag har hemma. Jag har redan börjat med julkorten (kommer här i bloggen om ett par dagar!) och tänkte försöka använda upp alla fina julpapper som jag köpte på mig förra året...jag vet att det är näst intill omöjligt att inte köpa nytt men jag tänker försöka!! 

Hur gör du? Har du massa papper och dekorationer som bara ligger där för de är ju så fina men du kommer dig aldrig för att använda dem? Kom igen nu, gör det! Det är kul! 


4 kommentarer:

 1. Jäklar i mig vad snyggt!!!

  Jag har en hel del material hemma som jag försöker använda upp innan jag köper en massa nytt. Har du testat 8 is enough nån gång? Superkul utmaning!!! Kolla t.ex. här:

  http://lindasdagar.blogg.se/2010/july/eight-is-enough.html

  eller

  http://scrappa.blogg.se/2010/july/eight-is-enough-rond-3.html

  *kram*

  SvaraRadera
 2. Men gud så otroligt fint du har gjort! Jag blev jätte sugen på att göra nått liknande men är långt ifrån så duktig som du är. Vilket minne sen när hösten är slut att spara på vad man har upplevt. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag börjar med att säga att albumet är helt perfekt!!!Och jag bara älskar hösten!!! Så mysigt att sitta inne med tända ljus och pyssla. Man tager vad man haver... är mitt motto [har varit ett tag nu] Ganska spännande och utmanande att inte köpa massa nytt. Men jag måste bara snart,snart så måste jag ha lite nytt här hemma!!! Jag har tänkt samma som dig när det gäller julkorten också!! Ska sanningen fram så har jag ju en massa scrapsaker som bara ligger och väntar på att få ta en plats...

  SvaraRadera
 4. Snyggt album, en jätterolig ide att göra för att spara minnen.

  Har du sett förresten att vi har en träff på lördag hos Scrap-Perra. Du är välkommen att komma. Hör av dig ifall du vill ha mer info.

  SvaraRadera