torsdag 12 augusti 2010

Du & jag

Rött, orange och gult blir ju så läckert tillsammans och alla tre känns verkligen som riktigta modefärger i höst! Jag plockade fram min låda med Studio calico-saker och gick loss med mist och dekorationer!

Korten tog vi för ett par månader sedan och jag har redigerat dem att likna en fotoremsa hos Big huge labs - massor av kul att leka med där!


Jag plockade fram Tims klock-mask och lekte med den härliga chalkboardmisten, det blir så läcker effekt om man öser på lite för den får ett lite mer heltäckande resultat än den vanliga misten men minst lika glittrig! Fina wellpappbokstäver från MM (tror jag).


I de två senaste SC-kiten har det varit små askar med alla möjliga pappersdekorationer, bland annat den fina blomman ovan och bingokortet och kameran nedan.

Ooooh! APROPÅ Studio Calico! Jag har aldrig varit med om Kundservice - MAJ GADD! Jag hade beställt en stor scalloped cirkel punch (MÅSTE ha, någon som vet var man får tag på billiga i Sverige?!) men fick ett mail att den blivit slutsåld och att jag skulle få mina pengar tillbaka och igår när jag fick mitt paket var det med en liten påse med en hälsning från April Foster som driver SC och 2 olika chipboard ark, en häftig ram och ett Sassafras stämpelset som jag länge suktat efter!??? Okay...jag som hade tänkt säga upp min prenumeration efter att mina 6 månader var slut (som man måste för att inte få extra avgifter) men nu vet jag inte...inte med den servicen...dessutom älskar jag kiten!! Det är ju min sambo som inte älskar utgifterna - haha!


9 kommentarer:

 1. Loving all the layering and the misting here! Very creative Nenne! LOVE IT! You rock this one

  SvaraRadera
 2. wow den var verkligen cool!

  SvaraRadera
 3. just love the misting on this page, Nenne!

  SvaraRadera
 4. Underbar LO! Och vilken bra service! Förstår att du har svårt att släppa dem då.

  SvaraRadera
 5. superläcker layout!!
  älskar alla färgerna!

  SvaraRadera
 6. oooo.. UNDERBART färgglad.. aj löv it... Färgkombon är ju hur läcker som helst!!! och jaa jag lär börja prenumerera på kitten.. den här gången tog jag bara ett engångs..men jag gillar dom alot!

  SvaraRadera
 7. Beautiful! I love the colors and the pictures!

  SvaraRadera
 8. Sjuuuukt snygg! Du är grym, tjejen!

  SvaraRadera
 9. Supersnygg LO, jättehärliga färger. Undrar om jag kommer ihåg den för att lifta eller inspireras av den...

  SvaraRadera