fredag 13 augusti 2010

Nyheter!

Scraplagret har ju haft superpopulära dekorationskit som man kunnat prenumerera på men nu kommer en nyhet:


Emma kommer plocka ihop paket med dekorationer OCH papper varje månad (och hon kan matcha hon WOW!) och dessutom kommer det finnas ett add-on paket med extra dekorationer! Jag kan knappt vänta tills jag kan lägga vantarna på ett sånt paket, tänk med alla nya papper, produkter och dekorationer som kommer i höst! HÄR kan du läsa mer!

Nu har jag inte tid att sitta här mer för jag såg precis i bloggen att Graphic45's nya papper och deras NYA dekorationer har kommit! Måste ha!

Ok....kan ju inte lämna er utan en liten bild! :D


Ett kort gjort med the Nook's augusti kit efter en skiss i forumet, hela sommaren har det kommit nya skisser på tisdagar och inspirerande tolkningar. Kila in hit så får ni också se det nya DT för the Nook!

En närbild på de underbart fina fjärilarna som jag fått av söta Mathilde bjuder jag också på!


4 kommentarer:

 1. Så läckert!
  ...och faaarligt med kit från en så bra butik! ;)

  SvaraRadera
 2. Så sött.. jag gillar verkligen alla olika former du använt.. =) och sen instämmer jag med Z.. livsfarligt med kit från bra butiker =D Jag är sjukt nöjd med mitt SC kitt! det lär blir fler!

  SvaraRadera
 3. Jag såg nyheterna från Graphic 45 inne hos Emma - LIVSFARLIGT, jag kommer bli ruinerad!! Kul att du kanske kommer den 4 sep, förbaskat att vi skulle missa varandra sådär. Du ska inte me på träff den 28:e? Snääälla!

  SvaraRadera