fredag 27 augusti 2010

Strandfynd!


Jag tycker så mycket om att gå på stranden och leta efter krabbor och småfiskar men framförallt att plocka snäckor och leta andra strandfynd. Den här sommaren har jag haft många tillfällen till det då varit runt både på västkusten och i Danmark. När jag fick hem de underbara 7gypsies-papprena från Emma på Scraplagret visste jag direkt vad jag ville göra med dem - en tredimensionell tavla eller tittskåp kanske man kan kalla det! 


Jag tog helt enkelt ett lock till en skokartong och målade lite slarvigt med turkos crackle paint, sedan skar jag till pappret så att det passade i botten och ut längs understa kanten.


Längs med den översta kanten fäste jag en söt spets och i "taket" gjorde jag hål för att hänga den fina charmen, också den från 7gypsies.  Jag har också stämplat bakgrunden med grön distressdyna och en stämpel med växter.


Sedan öste jag på med fina, annorlunda och alldeles vanliga snäckor (för er som bor på västkusten ;D) En av snäckorna knöt jag en natursnöre runt, det passar ju så perfekt in i temat! 


Jag klippte ut ett par fjärilar från pappret och dessutom petade jag in den fina kristallstängeln mellan två snäckor.


En sista närbild bjuder jag på, upp i kanterna fick min favorit snirkelstämpel också vara med. Allt material hittar ni hos Scraplagret, länkar finns HÄR.


Ta väl hand om era sommarminnen och strandfynd ni också, just nu står tavlan på en högtalare men så fort jag kommit på exakt vart jag ska ha den så åker den upp på väggen, att njuta av när mörkret och kylan är över oss! 

2 kommentarer:

  1. Åh vad vackert! Och vad jag redan nu längtar tillbaka till sommaren :-)

    SvaraRadera
  2. Wow ja det kan man verkligen kalla strandfynd:)

    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera