fredag 28 januari 2011

Årskrönika 2011

Jag hakar på söta Rimna's utmaning om att göra en layout i veckan under hela 2011 med vardagliga (eller otroligt annorlunda!) saker vi gör, som en årskrönika! Rimna har valt letter size-format och jag härmar henne där, smidigt format när det väl är färdigt och det blir ett album! Härmar också idén med att ta det som liksom ligger där och skräpar eller andra småsaker som blivit över när man scrappat annat!

Sååå! Har varit lite efter men här kommer v1, v2 och v4 på en gång!

Vecka 1


Under julhelgerna var vi utan fjärrkontroll och hade bara SVT1 men inte va vi ledsna för det inte, Nej vi spelade Monopol!! Vecka 2 

Med all den härliga(?) snö som vi har så fick barnen äntligen prova på att göra det som jag minns från man var liten - bygga snökoja i de upplogade snöhögarna! En hit för alla tre (Julius vill som vanligt inte vara med på bild så ni tror väl att jag bara hittat på att jag har en 14-årig son också, eller att han aldrig är med oss andra?! *s*)

Utklippt snögubbe och vit färg som snöflingor! 


Vecka 4

Förra söndagen började Jonathan på judo igen, som han har längtat!!! Han gick ett par terminer förut men sedan tog vi ett uppehåll från den. Det är så roligt för gruppen heter Stor & liten och man tränar tillsammans med barnen så jag har också lärt mig ett par fasthållningar och fall, det ni! 


Massor av mist och lite stämplar och smågodis från en låda där jag slänger ner allt gott och blandat som jag vill använda/blivit över! Dojo är japanska och betyder ungefär träningslokal där man tränar judo (och annan kampsport).
Den observante har ju sett att v 3 saknas!!! Då var vi och bowlade hela familjen (Ja, Julius också :p) men jag hade ingen kamera med mig och inte heller någon telefon (!) så jag lånade mannens telefon att fota med och har inte fått över de bilderna i datorn än, men det kommer, jag lovar!

Förhoppningsvis kommer albumsidorna upp på fredagar framöver och nästa vecka blir det då både v 3 och v 5! Här kan du se Rimna's fina alster och så vet jag att det är fler som hakat på och länkarna till dem hittar du i Rimna's blogg! Haka på du med!


12 kommentarer:

 1. Helt underbara alster Nenne som verkligen andas skaparglädje och kreativitet!

  Jag blir pysselnödig när jag studerar dina layouter!

  Jag var lite orolig i början när jag antog denna utmaning att jag skulle förlora lusten ganska snabbt. Men jag har så kul och det som är mest roligt är just att dom där små "skräphögarna" minkar och man får slänga tomma förpackningar!


  Tack för att du deltar!

  SvaraRadera
 2. Så läckra!!! Hade tänkt hänga på utmaningen men det sprack redan första veckan. :) Men jag kanske hakar på senare under året.

  SvaraRadera
 3. grymma sidor!!!! man blir verkligen scrapglad!
  hoppas ni får en härlig helg!
  kramkram

  SvaraRadera
 4. Underbar ide, som jag borde hoppa på... Snyggt har du gjort också ;)

  SvaraRadera
 5. Så snyggt! Jag älskar färgsplatter och mist, men har inte vågat mig på det, än... Men nu antar jag din utmaning! :D En lift av något av dina alster, där färgsplatter ingår :P

  Och du har rätt, jag analyserar nog för mycket. Mer pang på bara, och blir det fel, gör en ny - skall prova det nu!

  Ha en trevlig helg, kram!

  SvaraRadera
 6. stilig prosjekt! Og så fine layouter det blir:-)

  PS, jeg har kikket litt nedover i blogen din - så stilig minialbumet du lagde av MME sakene jeg sendte deg ble :-)

  SvaraRadera
 7. Ambitiöst! Ska bli kul att följa ditt år. :)

  SvaraRadera
 8. Your blog as your work is A-MAZING!!! And you rock the 8.5x11 layouts girl!
  Have a great weekend!
  e.

  SvaraRadera
 9. congratulations on making the first round!!! your work is awesome ;)

  SvaraRadera
 10. Loving all the mist, ink, splats that you created for the background!! Awesome creations :)

  SvaraRadera
 11. Bonjour Nenne, j'adore ton syle, un blog remplie de créations vraiment plus magnifiques les unes que les autres
  Bonne chance pour la DT
  Bisous de France

  SvaraRadera
 12. Underbart inspirerande!!!!Funderar också på att hoppa på det här!

  Kram!

  SvaraRadera