torsdag 6 januari 2011

God fortsättning!Med alla underbara julpapper kan man skapa icke-juliga kort och layouter, här har jag gjort ett par vintriga kort med Magnolias fina papper i blått och rött!


Rött och blått är verkligen en favoritkombination för mig...jag ääälskar det, det blir så snyggt och jag tänker skapa ännu mer med de färgerna under 2011! 


Till hälsningen använde jag de nya supersnygga bokstäverna från October Afternoon. Den söta vintriga stämpeln med fåglar har jag embossat med brunt pulver sedan färglade jag med distresser.


Till nästa kort använde jag samma stämpel men lät kortet gå i röda och bruna nyanser:


Här fick jag användning för den fina snöflingan i koppar, det läckra blombandet passade perfekt till samt cherry blossoms och lite röda pärlor.


Motivet blir så fint bara genom att embossa och sedan har jag dragit över fåglarnas bröst med Barn Door, det behöver inte alls täcka eller bli perfekt längs kanterna utan det blir supersnyggt när det är lite skiftningar! Och sedan har jag färgat in kanterna med Pumice Stone.


Så, god fortsättning på er! Allt material finns hos Scraplagret!

(Psst! Ni får ett par dagar till, t o m Söndag den 8/1 att kommentera mina kortfavoriter från 2010 för att vinna en liten kort-RAK!)


6 kommentarer:

 1. Super söta kort med fåglarna på rad!!! Jag får alltid en sådan lust att skapa när jag har varit hos dig.Du är en riktig energikick ... Ett av mina lovord till mig själv under 2011 att jag ska tillbringa mer tid i min pysselhörna!!! Många varma kramar till dig...

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga detaljer du får till på dina kort! Det blir så snyggt med embossade stämpelmotiv så där också. Något jag inte har vågat mig på än. :)

  SvaraRadera
 3. Wow! Vilka kort! Så himla välarbetade och detaljrika. Älskar det du har gjort med fågelstämpeln! En värld av stämplar, embossing och färgläggning som jag aldrig riktigt har vågat mig på. Läckert!

  Nu får jag scrolla ned för att kommentera favvo-kort ;-)

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Det är så underbart med de där färgerna, de passar dig perfekt!

  SvaraRadera
 5. Vilka vackra kort! Allt från detaljer och färger! ♥

  SvaraRadera