söndag 9 januari 2011

Skisser hos ScrappTorget

Just det, den här månaden blev det ingen månadstävling hos ScrappTorget utan vi hade vår Bloghop och nu bjuder vi på ett par skisser som du kan tolka med chans att bli en av de tolkningar vi visar i bloggen! 

Här är skiss #1 som du ska tolka senast den 15/1 och lämna en länk i kommentarerna. 


Här kommer min tolkning av den läckra skissen, jag vred den lite och hade bara ett foto, istället la jag till lite olika fyrkantiga dekorationer.


Jag drog fram de underbara Crate-papprena som jag har haft liggandes ett tag och klippte och plockade med alla härliga chipboarddekorationer till serien.

Istället för flera foton använde jag ett stort foto och flera av de fyrkantiga dekorationerna motsvarande rutorna på skissen, alla med lite resetema.


Jag klippte remsor och använde de fina klisterbårderna och skapade en bakgrund.


Som läkarsekreterare inom Landstinget är det inte ofta man åka iväg på "jobbresa" men i höstas fick vi chansen i samband med en konferens på Gotland, där vi även skulle vara behjälpliga med administration vid behov, vi behövdes mindre än förväntat och det blev en underbar tripp till Rosornas stad tillsammans med ett par av mina bästa arbetskamrater.


Nu vill vi så hemskt gärna se just DIN tolkning av skissen! skapa, blogga och lämna en kommentar med länk till ditt inlägg i Scrapptorgsbloggen senast nästa lördag (15/1) så är det kanske just DIN layout (eller kort) vi sisar i bloggen nästa söndag!

5 kommentarer:

 1. Nom nom! Läcker skiss och ursnygg LO (på en riktigt snygg tjej dessutom!) :D

  SvaraRadera
 2. Härlig skiss och tokläcker tolkning... och säger som Zarah... en RIKTIGT snygg tjej också =)

  Kramiz Maja

  SvaraRadera
 3. Gillar också både skissen och din tolkning! Och vilket härligt foto! Nu måste jag verkligen få ordning i mitt pysselrum efter att shoppen försvann, så att jag också kan pyssla - tack för inspirationen!

  Kram, Annette

  SvaraRadera
 4. Underbar! Härliga färger och ditt foto är bara WOW ;-)

  Gillar din fria tolkning av skissen... Jag är så dålig på det. Det blir sällan en "tolkning", snarare en kopia... blir lätt låst av en skiss.. men det blir inte kreativa du ;-)

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar tolkning av skissen! Gillar verkligen färgerna och hur du placerat dekorationerna. :) Läckert!

  Kram Sara

  SvaraRadera