onsdag 23 september 2009

Ett försök till...

Först ett kort till Magda's veckoutmaning, fotoinspiration, här finns forumet med alla roliga utmaningar - dessutom börjar höstens scrapfeber på lördag och håller på en hel månad!! Kitet finns att beställa här och det är fyllt med massa underbara papper och dekorationer! Klart du ska va med!!

Sedan har jag gjort ett nytt försök till skissen nedan - gillar detta mycket mer, det förra var som sagt sött men tråkigt - här händer det ju något, detta är då till Kortskissen denna vecka!Ta hand om er!

3 kommentarer:

 1. vilka fina saker du gjort :)
  Hoppas du får riktigt roligt på Scrapfebern... och tack för alla fina kommentarer både i min blogg, Magdas forum och Magdas blogg... du är en raring :)

  //Katarina

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Nu ska vi se om det här fungerar, har inte kunnat kommentera på din blogg. Det blir så ibland verkar det som. Den stänger väl av mig, jag är inne här för mycket ;)
  Blir tyvärr inge magdas-feber den här gånge, hinner inte med det. Men ska följa den och se allt fint som alla andra gör!
  Kram på dig och njut av helgen!

  SvaraRadera
 3. Jaaa det fungerade :) Nu måste jag skriva en till abra för det :)
  MS-stansen har jag köpt på Pysseltagen. Har letat efter den jättelänge, men inte hittat den. Eller om jag har hittat den så ahr den varit slut. Så när jag såg den nu så bara kastade jag mig över och beställde :) Så nu använder jag den på allt jag kan komma åt :)

  Kram igen på dig :)

  SvaraRadera