torsdag 3 september 2009

Sassafrass-box och Point blank period

Tänk...förkyld i över en vecka, går aldrig över, hals - hosta - feber - snor - huvudvärk och så om igen...NÄ, nu stannar jag hemma och tar det lugnt ett par dagar...Då ringer det på dörren och jag får levererat ett stort paket! Från Sassafras! Oj, oj oj...så mycket fina saker!


Nästan 40 olika papper, brads, massor av knappar, FELTIES, rubons, 10 olika ark med stickers, tre förpackningar chipboard, 4 paket clear stamps, bokstavsstickers på ark och mer. Det bästa, när jag tänker efter, var nog ett häfte med 6x6" papper, perfekt till mina älskade Sassafras-kort! Yippie! Jag blev jättepigg ett tag! *~*


Alla fina papper! Hälften är från deras tidigare kollektioner (ensidiga, utan bård) och resten från förra årets - Såå fina! Jag kanske hade två av dem sedan tidigare...vilken lycka :D


Jämfört med Pink paislee paketet jag fick tidigare så var det (PP alltså) massor av mycket mer prisvärt men å andra sidan fastnade det i tullen + extra avgifter på posten..och det här fick jag ju levererat hem till dörren...Jag gillar ju ändå överrraskningsmomentet med att inte veta exakt vad som är i så jag kommer säkert köpa boxar igen :DSom av en händelse (ja, jag tror på att allt händer av en anledning) så hamnade jag på en ny amerikansk utmaningsblog : Point blank period, med ett helt gäng superkvinnor inom scrapbooking och lilla jag tänkte hänga på deras månadsutmaningar. Jag gillar deras sköna stil och utmaning #1 - vilken härligt, underbar, inspirerande, tänkvärd BOM-utmaning!

Tack Mamma! äntligen en kommentar till mig - jag vet att du är här då och då och kikar - va kul att jag kan inspirera dig! Jag handlar mest här (har sagt det förut och igen - du kommer gilla den shopen!) och här (har allt och lite till <3)

Nu ska jag däcka på soffan..med citronte m honung..

4 kommentarer:

 1. What a shame I can't read what you're writing but that photo looks FABULOUS!!! I just love Sassafras!!! Have fun with it!

  SvaraRadera
 2. Oj oj oj vlket underbart paket, det är väl en rejäl tröst i förkylningseländet kan jag tro!! :D Kram & krya på dig!

  SvaraRadera
 3. ÅÅÅÅÅÅÅH vad fint! Nu hoppas jag att du får vara förkyld länge så du kan vara hemma och bara skapa ;)
  Kram på dig! (och krya på dig lite ändå)

  SvaraRadera
 4. Men ååååhhhh vad jag ångrar mig att jag inte köpte en box...jäv..skit också!!! Blir så avis på dig!! Har sutit och stirrat på bilderna och gråtit en skvätt,heehee.Tänk att jag kunde ju också haft ett sådant paket hemma..jaja jag får glädjas åt alla de nya pappren från sassafras som jag fick från magdas i går,guu så nice dom var..som sagt så älskar jag ju sassafras!!Krya på dig,tjejen,längtar redan efter dina kort och LOs som du kan göra nu med alla dina saker.Många kramar från mig till dig..

  SvaraRadera