fredag 11 september 2009

:: The Nooks September kit::

Helt underbart kit från My scrapbook nook damp ner i min låda häromdagen fyllt med underbara papper (pink paislee) och dekorationer i massor. Det här har jag pysslat med senaste dagarna:
Den här LO'n är gjord efter skissen hos Veckans skiss och här kommer en närbild på mitt maskande, mistande och den ljuvliga blomstjälken:

Den här är också gjord efter en skiss på 52sketches52weeks. Jag måste säga att inga foton gör de här papprena rättvisa, färgerna är så mycket finare irl - måste ses!

och så ett kort då, så klart, det var faktiskt det första jag gjorde när jag fick kitet - det är som gjort för mysiga, höstlika, murriga kort:

Närbild på mitt symaskinsarbete (jodå, den åker fram lite oftare nu - det blir så fint!) och de underbara pinsen från Maya road, supersnygga i grått!


Nu måste jag fortsätta SKAPA för jag har så mycket idéer, en av DT-medlemmarna på the Nook, Daniela Dobson, hade kombinerat papprena med ljus klarblå (nästan turkos) och det var SÅÅ snyggt - inte så otippat att jag skulle tycka det - älskar ju turkos! Titta själv!
Ha en bra helg!


5 kommentarer:

 1. Så himla snyggt kort!!!! Gillar det jättemycket!

  SvaraRadera
 2. Du ju sjukt duktig! SAknar dig kortet är bland de finaste jag någonsin sett!!!!

  SvaraRadera
 3. WOW allt är sagolikt ju! Kortet - MAJ GAD! Och vilket roligt upplägg på andra LO:n!

  Hoppas du fick din beställning i fredags? Och tusen tack för rekommendationen, jag fick en order för ett tag sen av henne :) *KRAM*

  SvaraRadera
 4. Glömde skriva att din header är görsnygg!!!

  SvaraRadera
 5. Jättefina skapelser! Kortet är bara KANONFINT! Hmmm...har funderat på den här bakgrunden till min blogg också...den är vääääldigt fint :) Ha en fin helg!

  SvaraRadera